Natrag
17.2.2019 04:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Bobočka” Ecije Ojdanić stiže u Dubrovnik!

11.5.2013 @ 23:38 Baldo Marunčić Kultura
2;2

Podijelite:

Na program Kazališta Marina Držića u srijedu, 15. svibnja u 20 sati naći će se gostujuća predstava “Bobočka”, u kojoj glumi Ecija Ojdanić.

Redatelj predstave, adaptacije klasičnog romana “Povratak Filipa Latinovića” Miroslava Krleže, je Ivan Leo Lemo, a dramaturginja Ana Tonković Dolenčić.

Ksenija Radajeva Bobočka je centralni ženski lik u romanu Povratak Filipa Latinovicza. Femme fatale, privlačna, lijepa, kobna, hirovita, odlučna, humana, ali i okrutna.nNjezina priča obuhvaća razdoblje od tridesetak godina, burne i valovite životne događaje smještene između građanskog luksuza i siromaštva u učmaloj sredini sela Kostanjevca.

Bobočka je oličenje putenosti i ženstvenosti, željna uzbuđenja i slobode sve do sama kraja svog života. Ključne točke njezina životopisa koje se u stvari svode na priče o muškarcima njezina života, pripovijeda Bobočka sama, bez uljepšavanja i prešutkivanja.

Informacije i rezervacije na 321 088 ili na kmd.blagjna@gmail.com

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana