Natrag
22.2.2019 21:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Bobo Antoniju Mišuru darivao za rođendan!

22.5.2013 @ 0:04 Baldo Marunčić Zanimljivosti
8;8

Podijelite:

Svima u Gradu, a i šire omiljeni lik, znani Gružanin iz Šipčina, Bobo poznat i kao Bobinjo, bio je pomalo nervozan cijelo popodne. Lagano su mu se tresla koljena, a i srce je imalo neki poseban ritam.

Razlog tome bio je njegov novi susret sa Antonijom Mišurom, prelijepom košarkašicom iz Šibenika, po mnogima jednoj od najljepših sportašica svijeta, koja je ovih dana na pripremama naše reprezentacije u Dubrovniku. Iako su već prijatelji, svaki njihov novi susret za Boba je događaj, rekli bi – spektakl!

Posebnost njihova današnjeg susreta je Antonijin rođendan, koji je bio ove nedjelje, te joj je Bobo, istina s dva dana zakašnjenja, tim povodom kao pravi gentleman s manirima, uručio prigodan dar, lijepu crvenu ružu i bombonjeru.

Zbog susreta sa svojim prijateljem Bobom, Antonija je na kratko prekinula trening i došla mu se vrlo radosno javiti. U početku je s Bobove strane bilo malo opravdane treme, ali nakon poljupca i iskrenog zagrljaja, krenuo je i ugodni razgovor. O čemu su pričali, to ipak znaju samo njih dvoje, ali po fotografijama je svima jasno kako je to bio jako dirljiv  susret. Bobo bi rekao: Za pamćenje! Koje će trajati do nekog novog njegovog susreta s prelijepom i vrlo ugodnom Antonijom.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana