Sport

BOBIĆ ODLUČIO U prvu momčad već danas ulaze tri juniora

BOBIĆ ODLUČIO U prvu momčad već danas ulaze tri juniora

Dvije predstojeće utakmice Triglav Jadranske vaterpolske lige bit će prilika za dodatno podmlađivanje Jugove momčadi i skupljanje prvih seniorskih minuta za juniore Juga.

POŠK na Korčuli i Branik u Dubrovniku ostat će zabilježeni kao klubovi protiv kojih će prve seniorske minute igrati Marko Buconić, Toni Jarak i… još jedan junior čije nam ime Bobić nije otkrio.

Naime, već danas protiv POŠK-a Miho Bobić će na Korčulu voditi Marka Buconića, a hoće li biti u sastavu odlučit će se pred sam početak utakmice. Naravno, u sastavu na Korčuli će biti i Loren Fatović i Antun Goreta. Utakmica s POŠ-om se igra u 19,00 sati na bazenu Gojko Arneri na Korčuli.

Već sutradan, u nedjelju, 30. ožujka Jug je domaćim momčadi Branika iz Maribora. Za tu utakmicu, pored navedenih trener seniora Juga odlučio je uvrstiti još dva igrača iz juniorske momčadi.

– Za Korčulu još ne znam, ali u nedjelju pred našom publikom u Gružu Marko Buconić će sigurno biti u sastavu. On je to zaslužio svojim radom i ponašanjem. Jednako tako, prvi puta u seniorsku momčad Juga ući će i mlađi junior, vratar, Toni Jarak. Pored njih dvojice još jedan junior će dobiti priliku u nedjelju navečer – kazao nam je Miho Bobić, istaknuvši kako iznimno cijeni sve ono što su ti mladići napravili u proteklom razdoblju, te kako zaslužuju dobiti šansu.

Uoči odlaska put Korčule, Bobić je poželio čestitati treneru Franu Karaču na fantastičnom uspjehu i plasmanu mlađih kadeta Juga u polufinalu Prvenstva Hrvatske, a čestitka je upućena i malim vaterpolistima Cavtata i njihovom treneru Vlahu Lisi koji su napravili isti uspjeh.

– Dubrovnik i Cavtat imaju dvije momčadi u polufinalu Prvenstva! Ja mislim da mi uopće nismo svjesni koliki je to uspjeh. Izbaciti jednu Mladost, Medveščaka, POŠK-a, Šibenika… Čestitam od srca i želim im sve najbolje u današnjim utakmicema koje ćemo pratiti na Korčuli. Za mene su već sada svi oni prvaci Hrvatske – kazao nam je Bobić

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr