DuList IN

Bob Geldof uživao na MSC Sinfonia pa ‘produžio’ dalje iz Dubrovnika

Bob Geldof uživao na MSC Sinfonia pa 'produžio' dalje iz Dubrovnika

Bob Geldof, priznati irski glazbenik i humanitarac, jutros je doplovio u Dubrovnik cruiserom MSC Sinfonia.

Ovu informaciju dijelom je otkrila korisnica ambermay_wilson na svom Instagramu, gdje je ponosno pozirala sa slavnim pjevačem, a uz pomoć upravo ove društvene mreže nije bilo teško locirati brod te potvrditi kako je pristigao u grad.

Čini se da se pjevač na cruiseru dobro zabavljao, ali i uljepšao večer zapjevavši putnicima na brodu, nakon čega je, doznajemo, otišao dalje krstariti Jadranom.

Fantastic performance from #bobgeldof tonight on my floating home #mscsinfonia ☺️#lovemyjob

A photo posted by Amber-may Wilson (@ambermay_wilson) on

Geldof je, prije nego što se sam uhvatio mikrofona u bendu ‘The Boomtown Rats’, radio kao glazbeni novinar u tjedniku Georgia Straight. S bendom izbacuje hitove ‘Rat Trap’ i ‘Tell me why I don’t like Mondays’, a njihov karakteristični punk & new wave zvuk postaje neizbrisiv dio scene Ujedinjenog Kraljevstva.

No, geldof je danas više poznat kao organizator legendarnih Live Aid koncerata za oprost dugova afričkim državama, na kojima je okupio neke od najvećih zvijezda današnjice. U jednom trenutku, snimio je možda najpoznatiju britansku ojesmu svih vremena – ‘Do they know it’s Christmas’, a vrijedi dodati i to kako je nagrađen titulom ‘sir’ od engleske kraljice Elizabete.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist