Politika

BLAŽ PEZO ‘Vlahušić je licemjer koji vrijeđa Mokošicu!’

Predsjednik Gradskog kotara Mokošica i HDZ-ov kandidat za zamjenika gradonačelnika Blaž Pezo osvrnuo se priopćenjem na današnju akciju koalicije HNS-SDP-HSU i ostalih partnera u Mokošici.

– Pituravanje 30 metara ograde u Novoj Mokošici pokazalo je još jednom svo licemjerje bivšeg gradonačelnika Andra Vlahušića i njegov ponižavajući odnos prema vlastitim sugrađanima.

U najveći gradski kotar, Mokošicu, dolazio je kao i sada samo u izbornim kampanjama i tada je nizao svoje obmane i obećanja koja nikada nije ostavario. U ostalom vremenu ignorirao je sve zahtjeve Gradskog kotara i mještana Mokošice – nije napravio niti jedno parkirno mjesto, nije uredio niti jednu fasadu na zgradi niti je riješio spojnu cestu od škole do magistrale…

Uostalom, u šest godina upravljanja Gradom svim se silama trudio što više obezvrijediti i omalovažavati sve gradske kotareve i mjesne odbore. Čak je izbjegao da se u proračun za 2014. i prijedlog proračuna za 2015. godinu osiguraju sredstva zaredovne izbore u kotarevima i odborima.

Zato ovo predizborno pituravanje ograde smatramo ne samo licemjerjem nego i vrijeđanjem stanovnika Mokošice. Zar ovaj bivši neuspješni gradonačelnik zaista misli da će netko biti oduševljen i zaveden time što je zasukao rukave na par minuta i činio nešto što je putem Gradskog kotara odbijao učiniti šest godina? Vrlo bijedno. Čak i za jednog Vlahušića.

Vjerujemo da će, u skladu s licemjerjem kojega pokazuje, Vlahušić sa suradnicima već sutra dovesti miješalicu za beton i konačno urediti cestu od Maslinate do crkve u Mokošici ili da će krenuti u košenje trave na cesti prema Gornjim selima ili u mijenjanje rasvjete uz ceste u tom zapostavljenom dijelu Grada. Jer ni to, kao i niz drugih stvari, nije činio šest godina.

Svakako, uvjereni smo da će građani Grada ovom sijaču magle i licemjeru 8. ožujka jasno poručiti kako nisu naivna mala djeca i kako su mu vrata zgrade Pred Dvorom 1 zauvijek zatvorena. Ovaj Grad zaslužuje bolje. Njegovi kotarevi i mjesni odbori zaslužuju ravonomjeran razvoj, a ne demagogiju i licemjerje u predizbornim kampanjama – napisao je u priopćenju Blaž Pezo.

Pročitajte još

RAGUŽ OŠTRO KRITIZIRA HTZ ‘Zemlja za dobar sprovod’

Dulist

REZULTATI CRODEMOSKOPA Kome raste, a kome pada popularnost?

Dulist

Šuica dobila podršku odbora EU parlamenta, čestitao joj Plenković

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija