Politika

BLAŽ PEZO ‘Vlahušić je licemjer koji vrijeđa Mokošicu!’

BLAŽ PEZO 'Vlahušić je licemjer koji vrijeđa Mokošicu!'

Predsjednik Gradskog kotara Mokošica i HDZ-ov kandidat za zamjenika gradonačelnika Blaž Pezo osvrnuo se priopćenjem na današnju akciju koalicije HNS-SDP-HSU i ostalih partnera u Mokošici.

– Pituravanje 30 metara ograde u Novoj Mokošici pokazalo je još jednom svo licemjerje bivšeg gradonačelnika Andra Vlahušića i njegov ponižavajući odnos prema vlastitim sugrađanima.

U najveći gradski kotar, Mokošicu, dolazio je kao i sada samo u izbornim kampanjama i tada je nizao svoje obmane i obećanja koja nikada nije ostavario. U ostalom vremenu ignorirao je sve zahtjeve Gradskog kotara i mještana Mokošice – nije napravio niti jedno parkirno mjesto, nije uredio niti jednu fasadu na zgradi niti je riješio spojnu cestu od škole do magistrale…

Uostalom, u šest godina upravljanja Gradom svim se silama trudio što više obezvrijediti i omalovažavati sve gradske kotareve i mjesne odbore. Čak je izbjegao da se u proračun za 2014. i prijedlog proračuna za 2015. godinu osiguraju sredstva zaredovne izbore u kotarevima i odborima.

Zato ovo predizborno pituravanje ograde smatramo ne samo licemjerjem nego i vrijeđanjem stanovnika Mokošice. Zar ovaj bivši neuspješni gradonačelnik zaista misli da će netko biti oduševljen i zaveden time što je zasukao rukave na par minuta i činio nešto što je putem Gradskog kotara odbijao učiniti šest godina? Vrlo bijedno. Čak i za jednog Vlahušića.

Vjerujemo da će, u skladu s licemjerjem kojega pokazuje, Vlahušić sa suradnicima već sutra dovesti miješalicu za beton i konačno urediti cestu od Maslinate do crkve u Mokošici ili da će krenuti u košenje trave na cesti prema Gornjim selima ili u mijenjanje rasvjete uz ceste u tom zapostavljenom dijelu Grada. Jer ni to, kao i niz drugih stvari, nije činio šest godina.

Svakako, uvjereni smo da će građani Grada ovom sijaču magle i licemjeru 8. ožujka jasno poručiti kako nisu naivna mala djeca i kako su mu vrata zgrade Pred Dvorom 1 zauvijek zatvorena. Ovaj Grad zaslužuje bolje. Njegovi kotarevi i mjesni odbori zaslužuju ravonomjeran razvoj, a ne demagogiju i licemjerje u predizbornim kampanjama – napisao je u priopćenju Blaž Pezo.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist