Aktualno

BIT ĆE SPEKTAKL Jadranske igre u subotu u Zatonu!

BIT ĆE SPEKTAKL Jadranske igre u subotu u Zatonu!

Nakon mjesec dana putovanja i igara, došlo je vrijeme da se natjecanje podigne na razinu više. To će se već sada gotovo tradicionalno dogoditi u subotu 2. kolovoza u Zatonu, kada započinje drugi krug natjecanja ovogodišnjih Jadranskih igara.

– Večer koja nas u subotu očekuje u Zatonu uistinu će biti pravi spektakl, a natjecanje koje ćemo imati prilike vidjeti možemo opisati kao malo finale pred veliko finale koje će se 23. kolovoza održati u Novalji. Karata za treći krug je malo, a ekipe koje će pokušati izboriti plasman za daljnji tijek natjecanja su Velika riva Doli, Slano, domaćin Zaton, pobjednik iz Župe dubrovačke te dvije gostujuće ekipe Vatrogasci Omiš (Omiš) i Rogovi sudbine (Split) – poručuju organizatori.

Koliko smo imali prilike vidjeti, Vatrogasci Omiš i Rogovi sudbine dobro su utrenirani i spremni za daljnje natjecanje, no svakako moramo spomenuti i ekipu Velika riva Doli koja je u subotu na kvalifikacijama u Slanome briljirala.

Ekipa iz Dola dala je sve od sebe te slavila s velikih 12 bodova prednosti ispred drugoplasirane ekipe, što je dokaz da ove sezone imamo još jednu perspektivnu i dobru ekipu spremnu za malo jaču konkurenciju. S druge pak strane, mlada splitska ekipa Rogovi sudbine i ove sezone briljira u letećem vaterpolu (drže ovosezonski najbolji rezultat u vaterpolu, 133 punata) te odlično odrađuje i ostale igre, no boljka ove ekipe i dalje je potezanje konopa – igra radi koje im je prošle sezone izmaklo polufinale.

Prema dosadašnjim rezultatima, ekipa Vatrogasaca iz Omiša definitivno su favoriti ovog natjecanja. Na kvalifikacijama u Brelima imali su gotovo savršen rezultat, a savršenstvo je pokvarila igra utrka magaraca u kojoj su bili drugi.

Zanimljivo je da je omiška ekipa i prošle sezone uspješno nastupila u Zatonu, a hoće li i ove godine Zaton biti njihova odskočna daska za dalje vidjet ćemo u srijedu. Kako god bilo i kako se god rezultati posložili, jedno je sigurno – pred nama je spektakl te uistinu odličan početak drugog kruga ovogodišnjih Jadranskih igara.

Jadranske igre u Zatonu započinju u 17.30 sati na rivi, a u 16 sati na rasporedu su Jadranske igre Junior, gdje će se natjecati naši najmlađi prijatelji. Organizatori ovog događaja Turistička zajednica grada Dubrovnika i agencija Adria events ovom prilikom pozivaju sve ljude dobre volje, a posebno navijače ekipa koje će u srijedu nastupiti da dođu i postanu dio najbolje ljetne zabave na Jadranu! Očekuje nas pravi spektakl, jer – ipak započinjemo sa stepenicom više.

– Pred nama je još jedna večer za pamćenje koju nikako nemojte propustiti! Dragi prijatelji, vidimo se na Jadranskim! – pozivaju organizatori.

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist