Natrag
24.4.2019 10:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Biskup Uzinić čestitao Kurban-bajram

15.10.2013 @ 13:06 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić čestitao je Kurban Bajram glavnom imamu islamske zajednice u Dubrovniku Salkanu ef. Heriću.

U čestitci biskup Uzinić je istaknuo:
„Uz molitvu Bogu za obiljem blagoslova i iskrenu želju da Vama i Vašim vjernicima Kurban Bajram, veliki islamski blagdan prinošenja žrtve u spomen na žrtvu Abrahama (Ibrahima), našeg zajedničkog praoca u vjeri, bude doista praznik duhovne radosti i mira, obiteljskog zajedništva, rodbinskog druženja i međususjedskog razumijevanja, rado Vama i svim vjernicima Medžlisa islamske zajednice u Dubrovniku izričem najsrdačniju čestitku, riječima tradicionalne čestitke: Bajram Šerif Mubarek Olsun!“

Biskup također zahvaljuje efendiji Heriću na sudjelovanju u proslavi 300. obljetnice barokne katedrale Velike Gospe u Dubrovniku.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana