DuList IN

Biograd Boat Show obara rekorde!

Biograd Boat Show obara rekorde!

Nakon 14 godina neprekidnog rasta Biograd Boat Show 15.0 će imati najveći rast sa najviše izlagača, plovila i premijera do sada.

BBS je izrastao iz najvećeg hrvatskog u najveći nautički sajam u južnoj i istočnoj Europi iz godine u godinu rušeći rekorde po broju izlagača.

Sajam je prepoznat po posebnoj, gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskog grada sa šarmom, prihvatljivim cijenama i kvalitetnom infrastrukturom organizatora, Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj.

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Mi to nazivamo „Boat Show doživljaj“, a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji  manifestaciju doživljavaju kao odmor.

Sajam ima snažan ugled u centralnoj Europi, te privlači mnogo posjetitelja iz susjednih zemalja. Mnogi od njih već posjeduju plovila sa bazom u Biogradu, dok su drugi jedni od tisuće posjetitelja raznih događanja koji se uvijek rado vraćaju. Ove godine ćemo imati povećan broj izlagača iz europskih zemalja  jer su otvorene granice znatno pojednostavile izlaganje i poslovanje, a među hrvatskim novitetima moći će se naći Grand Banks 52 Europa, Galeon 550 Fly te Linssen Grand Sturdy 550 AC.

Također, za vrijeme sajma odvijat će se četiri regate: Austrijsko državno prvenstvo za krstaše – 4 dnevna manifestacija koja okuplja 320 vrhunskih sportskih jedriličara,  Elan 210 match racing – za vrijeme trajanja sajma(otvorene prijave), BBS regata – 26.10., više klasa (otvorene prijave), te Pitter End of seasion cup – regata zatvorenog tipa.

Noviteti na ovogodišnjem sajmu:

Svjetska premijera –Elan 30 power- nominiran za brod godine Europe u kategoriji motorne jahte do 35 stopa. Mnogi renomirani svjetski nautički novinari su najavili svoj dolazak kako bi uživo mogli procijeniti brod.

Svjetska premijera – Elan 360 Performance – Posljednji regatni krstaš iz Elana postavlja nove standarde u klasi.  

Svjetska premijera – Enavigo 38 Racer –  Regatna jedrilica viskih performansi izgrađena je u sendvič konstrukciji od karbonskih vlakana s jezgrom od crvene cedrovine laminirana EPOXY smolom u vakum infuziji. Jedinstven je spoj drvenog plovila i najmodernije tehnologije.
 
Europska premijera Targa 44 Hard Top sa Rolls Royce jet pogonom – ovo rubusno plovilo iz Finske će prvi put biti predstavljeno u hard top verziji sa Rolls Royce jet pogonom nudeči još bolje perforamnse i ekonomičnost.  

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist