Politika

Bilo je i vrijeme, predsjednice Muratti!

Bilo je i vrijeme, predsjednice Muratti!

To su laži, to su laži. Povikala je danas Olga Muratti predsjednica gradskog SDP-a na hitno sazvanoj pressici kako bi reagirala na članak „Muratti zabranila podračun za Šaljinu kampanju“ objavljen u četvrtak ujutro na portalu dulist.hr.

Dubrovački SDP morao je, ispraviti netočnu informaciju koja je, tvrdi Muratti, čista gnjusna laž. Možda bi gospođu Muratti netko i shvatio ozbiljno, ali ona, nažalost ne shvaća da medij protiv kojeg se ona bori uopće ne postoji. Postoji duList koji će s dostupnim, i uvijek provjerenim informacijama, pošteno, točno i nepristrano informirati javnost.

Uzrujano je Muratti na pressci izgovorila niz nebuloza, a najjača je ona da su nam informacije stigle iz tko zna kojih tabora. Možda Muratti misli da je toliko važna pa se druge stranke bave njome. Lijepo je živjeti u zabludama, i pokušavati u javnost plasirati idilu u redovima SDP-a. Sve joj cvjetaju ljubičice. Ma, da. Pressica je danas poslužila kako bi se javnosti pokazalo da je predsjednica 'udobre' sa svojim kandidatom za gradonačelnika. Mi vjerujemo da će ubuduće i biti tako, i zbog toga nam je strašno drago. Čak bi rekli, bilo joj je i vrijeme da shvati na čiju se stranu treba svrtstati i tko je kandidat za gradonačelnika njene stranke.

Jer kako u SDP-u stvari stoje, a tvrde nezadovoljni članovi, Šalja i da želi voditi kampanju, to ne može jer nema podršku svih članova gradskog odbora, onih koje je Muratti davno namirila. Tako je i sa slučajem kada su članovi stranke na čijem je čelu željeli prikupiti novce za Šaljin početak kampanje, a predsjednica je sve to bojkotirala.  
I umjesto da se SDP-ov kandidat za gradonačelnika posloži i usredotoči za utrku koja mu predstoji, mora se baviti unutarstranačkim razmiricama. I da, naravno da je inzistirao na tiskovnoj, jer to mu je bio jedini način da pridobije predsjednicu i da se u javnosti pokaže sloga.

I ne, nije se Muratti danas branila, zapravo ona smatra da je nepotrebno reagirati na 'takve laži', a konferencija je začudo održana. I to hitna. Čudna je ta Muratti. Valjda joj je napokon sjelo u glavu, na čijoj strani treba biti.
 
P.S.
U jednom trenutku na tiskovnoj je među SDP-ovcima zavladala paranoja. Šalja i Muratti su se pribojali da im prisluškujemo mobitele. Nismo još uvijek toliko tehnološki napredni, a i nema potrebe za takvim radnjama kad imate toliko ogorčenih članova…
 
 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist