Zanimljivosti

Bilalović: Bilo je vrijeme za nešto poduzeti

Stanari Radničke ceste i susjedi bivše GP-ove zgrade koju je kupila Islamska zajednica u kojoj će biti smješten Društveni centar Islamske zajednice u Dubrovniku, nezadovoljni su  jer su na toj parceli posjećene dvije stare košćele.

Naime, počelo je čišćenje zgrade i pripadajućeg okolnog područja, rekao nam je predsjednik izvršnog odbora Islamske zajednice u Dubrovniku Haris Bilalović.

– Taj prostor nije čišćen više od 10 godina, bio je dosta zapušten, s dosta smeća i loše održavan. Iznijeli smo 7,8 kamiona smeća.  Jedna košćela je bila dijelom propala i uništena u korjenu, a što se tiče druge, susjedi su se žalili da im šporkava sve okolo. Također je začepljavala odvodne kanale na krovu. Pristupili smo konkretnom čišćenju, a došlo je i do pucanja potpornog zida zbog korjena košćele koji su ih rušili. I to je bio jedan razlog za saniranje. Ovo je bio trenutak da se nešto poduzme – istaknuo je Bilalović.

Pročitajte još

Videoserijal nadbiskupa Želimira Puljića o Ivanu Pavlu II, počasnom građaninu Grada Dubrovnika

Dulist

POŠALJITE STARE FOTOGRAFIJE KROVOVA Sudjelujte u dokumentaciji pete fasade Grada

Dulist

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Nediljko i mirno jutro uz njegove golubove

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija