Natrag
19.2.2019 02:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Bilalović: Bilo je vrijeme za nešto poduzeti

29.4.2013 @ 14:56 Baldo Marunčić Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Stanari Radničke ceste i susjedi bivše GP-ove zgrade koju je kupila Islamska zajednica u kojoj će biti smješten Društveni centar Islamske zajednice u Dubrovniku, nezadovoljni su  jer su na toj parceli posjećene dvije stare košćele.

Naime, počelo je čišćenje zgrade i pripadajućeg okolnog područja, rekao nam je predsjednik izvršnog odbora Islamske zajednice u Dubrovniku Haris Bilalović.

– Taj prostor nije čišćen više od 10 godina, bio je dosta zapušten, s dosta smeća i loše održavan. Iznijeli smo 7,8 kamiona smeća.  Jedna košćela je bila dijelom propala i uništena u korjenu, a što se tiče druge, susjedi su se žalili da im šporkava sve okolo. Također je začepljavala odvodne kanale na krovu. Pristupili smo konkretnom čišćenju, a došlo je i do pucanja potpornog zida zbog korjena košćele koji su ih rušili. I to je bio jedan razlog za saniranje. Ovo je bio trenutak da se nešto poduzme – istaknuo je Bilalović.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana