Sport

Bijač: Naša igra je najbolji poziv navijačima!

Bijač: Naša igra je najbolji poziv navijačima!

Hoće li Jug povećati prednost na 2:0 u finalnoj seriji prvenstva Hrvatske ili će Primorje uzvratiti Jugašima nakon nokauta u prvoj utakmici na Kantridi otkrit će utakmica koja se večeras od 18 sati igra na bazenu u Gružu.

Ove sezone dva rivala su u svakoj utakmici pokazivala sjajne predstave, s tim da je Primorje boljim otvaranjem utamica ostvarivalo značajnu prednost koju je Jug teško dostizao. Tako su ove godine i pokal Kupa i Jadranske lige završili u vitrinama kluba s Kantride.

Ipak, prošle srijede u vatrenoj utakmici na Kantridi Jugaši su odnijeli vrijednu pobjedu 9:8, a s 10 obrana posebno se istaknuo mladi vratar Marko Bijač, koji u najavi večerašnje utakmice na gruškom bazenu očekuje pune tribine.

– Mislim da je predstava u Rijeci, naša igra u kojoj smo dali sve od sebe, najbolji poziv našim navijačima da dođu i podrže nas na putu do još jedne pobjede – istaknuo je Bijač.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će riječki trener Asić odgovoriti na Đuhova taktička iznenađenja, kojima je i ostvario prednost u prvoj utakmici. U svakom slučaju, večeras slijedi još jedna poslastica za sve ljubitelje Juga i vaterpola.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr