Natrag
23.3.2019 22:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Biciklistička utrka 100 kilometara kroz Konavle

29.4.2012 @ 22:19 Baldo Marunčić Zanimljivosti
1;1

Podijelite:

Biciklističkom vožnjom kroz konavosko polje, degustacijom vrhunskih vina, te ponudom jednostavnih i pomalo zaboravljenih jela,

Udruga Agroturizam Konavle najavila je danas veliku biciklijadu koja će se održati u Konavlima 17. lipnja ove godine.

Moto klub Dvije rote i Agroturizam Konavle ujedinit će snage i pripremiti program koji će biti namijenjen svim stanovnicima dubrovačkog kraja, te turistima kojih je u ruralnom dijelu Konavala svakim danom sve više, javljaju iz ove udruge.

U okviru konavoske biciklijade, čiji će centralni program obuhvaćati revijalne vožnje kroz Konavle, malu školu biciklizma, natjecanja na biciklističkim poligonima i slično, održat će se i prava biciklistička utrka "100 kilometara kroz Konavle". Ova izuzetno zahtjevna i zanimljiva utrka vozit će se u tri etape i kroz gotovo sva konavoska sela.

Agroturizam Konavle ovim nastavlja s aktivnostima promocije Konavala kao jedne od top destinacija ruralnog turizma u Hrvatskoj, a razvoju cikloturizma na području Konavala svakako će doprinijeti i projekt označavanja 100 kilometara biciklističkih staza kroz Konavle kojeg ovih dana, u suradnji s Agroturizmom Konavle, realizira Hrvatska gorska služba spašavanja
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana