Sport

Biciklijada “Konavle 100 km”

Novoosnovani Biciklistički klub Konavle u suradnji sa Moto klubom Dvije rote i Udrugom Agroturizam Konavle ove godine organizira Drugu biciklijadu „Konavle 100 km“. 

Biciklijada će se održati u Konavlima 10., 11. i 12. svibnja.  Prvog dana biciklijade predviđena je cestovna vožnja Donjom bandom duljine 39 km sa startom na Grudi i ciljem u Ljutoj, drugog dana off road maraton duljine 22,42 km sa startom i ciljem u Čilipima, dok je trećeg dana predviđena  cestovna vožnja Gornjom bandom duljine 36.84 km sa startom i ciljem u Cavtatu.

Kotizacija za sudjelovanje u biciklijadi iznosi 50 kuna za jedan dan biciklijade, odnosno 100 kuna za cijelu biciklijadu. Organizator osigurava motornu pratnju, dva punkta sa vodom po vožnji, marendu nakon svake pojedine vožnje i nagrade za najbolje sudionike.

Prijave za sudjelovanje u biciklijadi se vrše na e-mail bk_konavle@yahoo.com najkasnije do 8. svibnja 2013. godine.
Sve dodatne infomacije o biciklijadi možete dobiti na mob: 098/1882447 (Vlaho).

Pročitajte još

STARRU TREĆA TITULA Izvršni odbor HSTS-a prekinuo natjecanja u HEP Superligi

Dulist

MALONOGOMETNA GROZNICA U GRUŽU Đino Peškura najbolji je igrač lige

Dulist

POVRATAK U BAZEN S treninzima počinju i Jugovi plivači

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija