Natrag
15.2.2019 22:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

BEZAKONJE U ZAGREBAČKOJ Stanari bijesne, a građevinska inspekcija naložila povrat u prvobitno stanje

13.1.2016 @ 11:43 Nikša Miletić Grad

Podijelite:

Građevinska inspekcija poslala je rješnje Gradu Dubrovniku po kojem se Zagrebačka ulica mora vratiti u prvobitno stanje ili uskladiti sa zakonom u roku od 150 dana.
To bi ukratko značilo kako bi se u slučaju provođenja odluke po slovu zakona morale vaditi već postavljene cijevi ili pribaviti cjelokupnu dokumentaciju od projekta, do građevinske dozvole ali i suglasnost stanara Zagrebačke ulice na čije se ime još uvijek pravno vodi Zagrebačka u roku od 150 dana.
Prema informacijama DuLista u tijeku je priprema za privremeno asfaltiranje Zagrebačke, nastavak radova očekuje se ponovno sljedeće zime, a tek ostaje vidjeti hoće li zbog ovoga građevinska inspekcija podnijeti kaznenu prijavu.
U svakom slučaju stanarai Zagrebačke bijsni su zbog svega što se događa oko ove ulice, a njihove reakcije i razmišljanja, kao i druge detalje oko bezakonja u Zagrebačkoj možete pronaći u tiskanom izdanju DuLista koje je od jutros u prodaji.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana