Aktualno

Bez Vlahušića nema ni bežičnog interneta

Županija je zainteresirana za projekt bežičnog interneta u povijesnoj jezgri Dubrovnika, te na drugim područjima, ali ništa od projekta bez suglasnosti Vlahušića.

Naime, župan Nikola Dobroslavić na radnom je sastanku s predstavnicima tvrtke Stabil Net iz Dubrovnika Petrom i Franjom Osredkar razgovarao o projektu bežičnog Interneta.

Tvrtka Stabil Net spremna je ponuditi realizaciju projekta Libertas Net, kojim bi svi stanovnici, ali i posjetitelji grada, dobili širokopojasni pristup Internetu uz prihvatljive uvjete.

Dobroslavić je istaknuo da bi takav projekt bio doprinos stimuliranju stanovanja u povijesnoj jezgri i da županijska razvojna agencija može iz sredstava EU fondova sufinancirati takav projekt.

Projekt će se predstaviti i gradonačelniku Andru Vlahušiću, jer kako pišu iz Dubrovačko-neretvanske županije, bez pristanka i sudjelovanja Grada realizacija nije moguća. Stoga će župan predložiti gradonačelniku sastanak na ovu temu.

Pročitajte još

OLIMPIJSKE NADE Jugašima četvrto mjesto

Dulist

MARE I LEONA U ĐIRU ‘Ne bismo Orsan mijenjali ni za što, ali izluđuje nas parking i skupa butiga’

Dulist

LIJEČNICE MARIJA I KATARINA DORŠNER Uvijek smo se pratile u stopu. Sestra je osoba na koju možeš u svemu računati

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija