Natrag
21.2.2019 11:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Besplatno provjerite je li vam motor ispravan!

9.4.2014 @ 7:47 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

Centar za vozila Hrvatske u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova, Hrvatskim Autoklubom i Stanicama za tehničke preglede vozila, ove godine po prvi puta organizira besplatnu provjeru tehničke ispravnosti motocikala i mopeda za sve građane.

Akcija kojom se želi ukazati na važnost tehničke ispravnosti motocikala i mopeda provodit će se u razdoblju od 14. do 19. travnja 2014. godine u svim stanicama za tehnički pregled vozila u Republici Hrvatskoj.
Svi vozači motocikala i mopeda koji se odazovu pozivu moći će provjeriti tehničku ispravnost osnovnih sklopova vozila za sigurnost prometa na cestama – poput guma, kočnog sustava, okvira, ovjesa te razinu buke ispušnih sustava, dok će kod mopeda dodatno biti ispitana i najveća brzina. Uz navedeno, savjesni vozači dobit će savjetodavnu pomoć za uklanjanje eventualno utvrđenih nedostataka na vozilu.
Pozivaju se stoga svi vozače i vlasnici motocikala i mopeda da iskoriste ovakvu priliku te se odazovu akciji, zbog edukativnog karaktera same akcije, ali ponajprije zbog vlastite sigurnosti i sigurnosti ostalih sudionika u prometu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana