Natrag
16.2.2019 20:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Besplatne informatičke radionice RIT/ACMT-a

26.2.2013 @ 18:13 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju najavljuje niz besplatnih informatičkih radionica

koje će se za sve zainteresirane profesore i učenike, osnovnih i srednjih škola, održavati u Apple regionalnim trening centrima u kampusima RIT/ACMT-a, u Dubrovniku i Zagrebu.

Informatičke radionice pokrenute su s ciljem unapređenja razine informatičkog znanja u zajednici. U sklopu radionica, koje će se izvoditi na Apple iMac računalima i iPad uređajima, polaznicima će biti predstavljen uvod u korištenje Apple platforme, s naglaskom na iLife aplikaciju, multimedijalnu aplikaciju za produkciju filma i muzike, obradu slika i izradu web stranica, te na iWork aplikaciju koja se koristi za obradu teksta i numeričkih podataka te izradu prezentacija.

Osim toga, polaznici će imati priliku upoznati se s brojnim funkcijama i aplikacijama na iPad uređajima. Radionice vode ovlašteni Apple treneri, studenti RIT/ACMT-a na smjeru Informacijske tehnologije koji su promovirani u Apple trenere.

U dubrovačkom kampusu RIT/ACMT-a, na adresi Don Frana Bulića 2, radionice će se održati u subotu, 9. ožujka, potom 23. ožujka, 20. travnja, 18. svibnja i 15. lipnja, sve u vremenu od 10 do 16 sati.

Mogu se prijaviti svi zainteresirani profesori i učenici, osnovnih i srednjih škola, a profesori na radionice mogu prijaviti cijele razrede.

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana