Zanimljivosti

Besplatne informatičke radionice RIT/ACMT-a

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju najavljuje niz besplatnih informatičkih radionica

koje će se za sve zainteresirane profesore i učenike, osnovnih i srednjih škola, održavati u Apple regionalnim trening centrima u kampusima RIT/ACMT-a, u Dubrovniku i Zagrebu.

Informatičke radionice pokrenute su s ciljem unapređenja razine informatičkog znanja u zajednici. U sklopu radionica, koje će se izvoditi na Apple iMac računalima i iPad uređajima, polaznicima će biti predstavljen uvod u korištenje Apple platforme, s naglaskom na iLife aplikaciju, multimedijalnu aplikaciju za produkciju filma i muzike, obradu slika i izradu web stranica, te na iWork aplikaciju koja se koristi za obradu teksta i numeričkih podataka te izradu prezentacija.

Osim toga, polaznici će imati priliku upoznati se s brojnim funkcijama i aplikacijama na iPad uređajima. Radionice vode ovlašteni Apple treneri, studenti RIT/ACMT-a na smjeru Informacijske tehnologije koji su promovirani u Apple trenere.

U dubrovačkom kampusu RIT/ACMT-a, na adresi Don Frana Bulića 2, radionice će se održati u subotu, 9. ožujka, potom 23. ožujka, 20. travnja, 18. svibnja i 15. lipnja, sve u vremenu od 10 do 16 sati.

Mogu se prijaviti svi zainteresirani profesori i učenici, osnovnih i srednjih škola, a profesori na radionice mogu prijaviti cijele razrede.

 

Pročitajte još

HIR3 TEK NA POLA PUTA U 11 mjeseci prevalili 20 tisuća milja

Dulist

STANKA IZMEĐU TRENINGA Jugaši ‘pune baterije’ na Karaci

Dulist

Mladoženja uz pratnju gajdi nosio prsten izabranici svoga srca

Dulist