Zanimljivosti

Besplatne informatičke radionice RIT/ACMT-a

Besplatne informatičke radionice RIT/ACMT-a

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju najavljuje niz besplatnih informatičkih radionica

koje će se za sve zainteresirane profesore i učenike, osnovnih i srednjih škola, održavati u Apple regionalnim trening centrima u kampusima RIT/ACMT-a, u Dubrovniku i Zagrebu.

Informatičke radionice pokrenute su s ciljem unapređenja razine informatičkog znanja u zajednici. U sklopu radionica, koje će se izvoditi na Apple iMac računalima i iPad uređajima, polaznicima će biti predstavljen uvod u korištenje Apple platforme, s naglaskom na iLife aplikaciju, multimedijalnu aplikaciju za produkciju filma i muzike, obradu slika i izradu web stranica, te na iWork aplikaciju koja se koristi za obradu teksta i numeričkih podataka te izradu prezentacija.

Osim toga, polaznici će imati priliku upoznati se s brojnim funkcijama i aplikacijama na iPad uređajima. Radionice vode ovlašteni Apple treneri, studenti RIT/ACMT-a na smjeru Informacijske tehnologije koji su promovirani u Apple trenere.

U dubrovačkom kampusu RIT/ACMT-a, na adresi Don Frana Bulića 2, radionice će se održati u subotu, 9. ožujka, potom 23. ožujka, 20. travnja, 18. svibnja i 15. lipnja, sve u vremenu od 10 do 16 sati.

Mogu se prijaviti svi zainteresirani profesori i učenici, osnovnih i srednjih škola, a profesori na radionice mogu prijaviti cijele razrede.

 

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist