Zanimljivosti

BESPLATNA RADIONICA Kako se uspješno oglašavati na društvenim mrežama?

BESPLATNA RADIONICA Kako se uspješno oglašavati na društvenim mrežama?

Radionica ‘Marketing na društvenim mrežama – Facebook & Instagram od 0 do 100!’ održat će se u nedjelju, 18. studeni 2018. g. u prostorijama DURA-e s početkom u 10 sati. Trajanje radionice je 6 sati.

Program radionice je koncipiran na način da se sastoji od kombinacije predavanja, rasprave, iskustvenog učenja, te praktičnih primjera. Polaznici će na kraju ove radionice savladati tehnike:
– Kako uspješno i ciljano oglašavati;
– Kako pronaći potencijalne kupce;
– Kako izvući maksimum iz plaćenih oglasa;
– Kako pratiti rezultate i optimizirati oglase;
– Kako kreirati izvještaje.

Fokus radionice je na praktičnim primjerima i tehnikama za kreiranje strategija i ciljanih oglasa. Polaznici koji budu imali Facebook stranicu i Facebook Ads Manager račun moći će raditi na praktičnim zadacima, a oni koji nemaju stranicu naučit će kako se postavlja račun.

PREDAVAČ: DINO JOLDIĆ živi i radi u Mostaru. 2006. g. upisuje Fakultet informacijskih tehnologija u Mostaru, gdje se zapošljava tokom studiranja i završava 3 godine fakulteta. Krajem 2012.g. prijavljuje se na natjecanje „Imam ideju“ pod pokroviteljstvom USAID-a i Američke ambasade. U finalu osvaja nagradu od 4000$ te otvara svoj prvi startup sa 25 godina. G. Joldić je stalni predavač iz oblasti IT-a u Kulturnom centru „Kralj Fahd“ u Mostaru. www.kckfmostar.com. Također sa svojim startupom osvaja natjecanje „BizIdea“ pod pokroviteljstvom Norveške ambasade gdje postaje prvi stanar Poslovnog inkubatora u Intera tehnološkom parku. 2014. pretvara hobi u posao te pokreće obrt za fotografiranje gdje trenutno ima 5 zaposlenih.
2016. g. kao voditelj tima osvaja „StartUp weekend Mostar“ pod pokroviteljstvom Googla i osvaja 7000KM (3,500 €) pokreće novi startup iz oblasti digitalnog marketinga sa svojim timom ScreenAds.
Između ostalog vodio je seminare i radionice na razne teme IT-a, drone-ova, digitalnog marketinga širom BiH i Hrvatskoj.

Prijave za ovu radionicu se zaprimaju na:

Online: PRIJAVNICA
E-mail: mpuljas@dura.hr
Telefon: 099 5361 217

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist