Natrag
27.5.2018 21:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Beč s nestrpljenjem očekuje naš Orkestar

22.6.2012 @ 23:49 Baldo Marunčić Kultura
1;1

Podijelite:

Na službenim stranicama svjetskog glazbenog hrama – bečkog Musikvereina objavljen je program koncerta na kojem će 21. rujna 2012. godine nastupiti Dubrovački simfonijski orkestar.

– Orkestar je otvorio novo poglavlje. Beč sa nestrpljenjem očekuje slavni orkestar. Dosta nam je glumiti autsajdere idemo tamo gdje nam je mjesto, među najveće – poručuje ravnatelj Pero Šiša.
 
Program koncerta u velikoj dvorani Musikvereina predviđa izvedbe Mozartovih djela Koncert za flautu i orkestar u G-duru, KV 313 i Koncert za klavir i orkestar u A-duru, KV 414 te Simfonije br.3 u Es-duru, op.55 (Eroica) Ludwiga van Beethovena. Dubrovačkim simfonijskim orkestrom će ravnati Francesco La Vecchia, dok će solisti biti Jae-A Yoo na flauti i Shiran Wang na glasoviru.
 
Program Musikverein
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana