Crna kronika

Bebu oživljavali na Medarevu, hitno prevezena za Split

Helikopter

Nešto iza 18.30 sati u nedjelju ŽC112 Dubrovnik, na zahtjev Opće bolnice Dubrovnik, organizirao je hitan medicinski prijevoz pacijenta helikopterom HRZ-a na relaciji heliodrom OB Dubrovnik – KBC Split, objavio je u ponedjeljak Centar 112.

Riječ je o bebi staroj svega nekoliko mjeseci, koja je zbog prestanka disanja prevezena u Split, potvrdio je za Dulist zamjenik sanacijskog upravitelja dubrovačke bolnice Baldo Božović, no radi zaštite podataka djeteta, nije otkrivao previše detalja pod kojima je mali pacijent dovezen u bolnicu na Medarevu. Beba je u dubrovačkoj bolnici reanimirana, neslužbeno smo doznali, nakon čega je zbog životne ugroženosti prebačena za Split. Zahvaljujući brzoj intervenciji osoblja dubrovačke bolnice, hrvatske vojske, ali i povoljnih vremenskih prilika,  sretno je stigla u Kliniku na Firulama i dubrovački liječnici nadaju se uspješnom oporavku djeteta.

– Vjerujemo da će se naš mali pacijent uspjeti izboriti. Ovom prilikom posebno zahvaljujemo djelatnicima Hrvatske vojske koji nikada, ali baš nikada u ovakvim situacijama, nisu zakazali – rekao je Božović u razgovoru za naš portal.

Pročitajte još

SUKOB GAZDI Potukli se psi, a potom i njihovi vlasnici

Dulist

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist