Aktualno

Barry J.Palmer u Dubrovniku

Barry J.Palmer u Dubrovniku

Prvi dopredsjednik Međunarodne udruge Lions klubova, Barry J. Palmer koji u srpnju preuzima vodstvo te, u svijetu iznimno ugledne humanitarne organizacije s više od 1,3 milijuna članova, boravit će u Hrvatskoj od 24. do 26. ožujka.

Osim s brojnim hrvatskim lionsima, susrest će se i s predsjednikom RH, Ivom Josipovićem te predstavnicima vlasti u Splitu, Dubrovniku i Metkoviću.

Nakon susreta s predsjednikom Josipovićem, u nedjelju 24. ožujka, Palmer će posjetiti Centar Silver za rehabilitaciju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju. S Brankom Dragičevićem, guvernerom hrvatskih lionsa, razgovarat će sa članovima Lions klubova u Zagrebu i Splitu te Dubrovniku odakle je i najstariji takav klub u Hrvatskoj – Sv. Vlaho. Prisustvovat će i osnivanju novog kluba – Metković Narona. Bit će to 71. Lions klub u Hrvatskoj u kojoj djeluje 1.500 članova te velike međunarodne udruge.

Za boravka u Hrvatskoj, skorašnjeg će predsjednika LCI-a, Barrya J. Palmera i  njegovu suprugu Anne, inače, državljane Australije, primiti župan splitsko dalmatinski Ante Sanader i gradonačelnici Dubrovnika i Splita, Andro Vlahušić i Stipe Gabrić.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist