Natrag
18.2.2019 15:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Barakude” svladale i “Furiju”!

31.7.2012 @ 18:15 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Hrvatska vaterpolska reprezentacija upisala je i drugu pobjedu na vaterpolskom turniru na Olimpijskim igrama u Londonu nakon što su u napetoj završnici svladali Španjolsku s 8:7.

Napeto je bilo u posljednjim sekundama utakmice, kada je pri rezultatu 8:7 udarac Pereza naš vratar Pavić zaustavio na gol liniji, ali je ostalo nejasno je li lopta cijelim obujmom prešla liniju. Suci su odlučili da nije, pa su tako Hrvati mogli početi slaviti nova dva boda, dok su ogorčeni Španjolci okružili zapisnički stol.

Vrijedi napomenuti kako su naši vaterpolisti u trećoj četvrtini vodili su 6:3 i 7:4 nakon čega pogodak nisu postigli gotovo 13 minuta. Minutu i sedam sekundi prije kraja Sukno je realizirao peterac i bio je to pobjedonosni pogodak.
 

Hrvatska – Španjolska 8:7 (2:1, 3:2, 2:4, 1:0)
Water Polo Arena, London
Suci: Margeta (Slovenija), Koryzna (Poljska)
Hrvatska: Pavić (14 obrana), Burić (1), Bošković (1), Dobud (2), Joković, Buljubašić, Muslim, Bušlje (1), Sukno (2), Barać, Hinić (1), Obradović, Vićan. Izbornik: Ratko Rudić
Španjolska: Aguilar (10 obrana), Garcia Rodriguez, Martin, Sziranyi, Molina, Minguell (1), Mallarach, Espanol (4), Valles, Perrone (2), Perez, Garcia Gadea, Lopez. Izbornik: Rafael Aguilar
Peterci: Hrvatska 1/1, Španjolska 0/2

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana