Natrag
21.2.2019 11:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Barakudama” lakša skupina na Olimpijadi

5.5.2012 @ 22:46 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

U Londonu na olimpijskom ždrijebu vaterpolskog turnira hrvatska vaterpolska reprezentacija saznala je protivnike u svojoj skupini.

“Barakude” su smješteni u skupinu A, koju poznavatelji prilika u reprezentativnom vaterpolu smatraju nešto lakšom od skupine B. U skupini A društvo će nam činiti aktualni svjetski prvaci Italija, Grčka, Kazahstan, Španjolska i Australija.

Skupinu B predvode branitelji naslova iz Pekinga 2008. godine, Mađari, a s njima su još aktualni europski prvak Srbija, Crna Gora, Rumunjska, Sjedinjene Američke Države i domaćin Velika Britanija.

Na Olimpijskom vaterpolskom turniru, koji se u Londonu igra od 29. srpnja do 12. kolovoza, Hrvatska će prvi susret odigrati protiv Grčke, dok je dvoboj protiv svjetskih prvaka Talijana zakazan za 3. kolovoza.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana