Natrag
17.2.2019 02:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Banović pobijedio u 2. etapi i preuzeo vodstvo

12.5.2013 @ 11:30 Baldo Marunčić Sport
6;6

Podijelite:

Drugog dana biciklijade 'Konavle 100km', u subotu je na programu bila off road vožnja. Na stazi duljine 22 kilometara i u konkurenciji 23 biciklista najbolje se snašao Ivan Banović.

Banović je vrlo zahtjevnu stazu savladao za jedan sat, 6 minuta i 42 sekunde, ispred Luke Čupića s vremenom jedan sat, 10 minuta i 2 sekunde, Adriana Bokarice s vremenom jedan sat, 13 minuta i 48 sekundi te Zorana Čosića s vremenom jedan sat, 16 minuta i 48 sekundi.

Banović je tako preuzeo i vodstvo u ukupnom poretku biciklijade sa 51 sekundom prednosti ispred Luke Čupića, te 8 minuta i 36 sekundi ispred trećeplasiranog Adriana Bokarice.

U nedjelju je na programu treća etapa sa startom i ciljem u Cavtatu . Start je zakazan  u 16 sati,  vozi se Gornjom bandom Konavala , a  na cilju se najbolji sudionici očekuju oko 17.30 sati.

Organizatori biciklijade pozivaju sve Konavljane i stanovnike cijelog dubrovačkog kraja da svojim prisustvom u Cavtatu podrže ovu inicijativu razvoja biciklizma na ovom području.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana