DuList PROMO

BANJE MIRIŠU NA LJETO Pristupačnost, lokacija i vrhunska ponuda za domaće goste

BANJE MIRIŠU NA LJETO Pristupačnost, lokacija i vrhunska ponuda za domaće goste

Kristalno čisto more, miris soli u zraku, zvuk valova i lagane glazbe uz osvježavajuće koktele te prekrasne zalaske sunca savršena su kombinacija za odmor duše i tijela.

Banje pozivaju na dugo toplo ljeto uz posebno osmišljenu ponudu po prihvatljivim cijenama. Zaštitni znak Banja je spoj vrhunskih zabava koje ni ovog ljeta neće izostati, stoga posjetite Banje radilo se o popodnevnim druženjima uz kavu ili večernjim izlascima.

BANJE MIRIŠU NA LJETO Pristupačnost, lokacija i vrhunska ponuda za domaće goste

Ponuda koja se ne propušta
Kako bi svaki dan mogli uživati u svježim i vrhunski pripremljenim namirnicama po pristupačnim cijenama, na Banjama vas čeka posebno osmišljen meni pa tako primjerice možete uživati u kavi i sladoledu po cijeni od 20 kuna ili kavi i palačinkama za 25 kuna, čaši bijelog vina uz rizot s kozicama po cijeni od 60 kuna ili burger sa sokom ili pivom za 55 kuna. Kombinacije su pomno složene i cjenovno prihvatljive domaćim gostima.

Sve novosti na Banjama pratite na službenom Facebooku i Instagramu.

BANJE MIRIŠU NA LJETO Pristupačnost, lokacija i vrhunska ponuda za domaće gosteBANJE MIRIŠU NA LJETO Pristupačnost, lokacija i vrhunska ponuda za domaće goste

BANJE MIRIŠU NA LJETO Pristupačnost, lokacija i vrhunska ponuda za domaće gosteBANJE MIRIŠU NA LJETO Pristupačnost, lokacija i vrhunska ponuda za domaće gosteBANJE MIRIŠU NA LJETO Pristupačnost, lokacija i vrhunska ponuda za domaće goste

 

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist