Aktualno

Ban: Objavite pristupnice svih članova

Ban: Objavite pristupnice svih članova

Gnjusna je laž da sam ja na Osnivačkoj skupštini i jednom riječi komentirao datum pristupanja dr. Mladena Miovića i to se može provjeriti uvidom u fonograme Skupštine…

Tko ima pravo birati i biti biran, to je bila dužnost utvrditi Verifikacijskom povjerenstvu kojeg je formalno činilo troje članova, a stvarno je bila glavna baš Ivana Žuvela Kalina.

Ja nisam bio član tog povjerenstva kako mi imputira Ivana Žuvela Kalina, a niti sam davao ikome ikakve izjave o tome kad je bilo tko potpisao svoju pristupnicu – reagirao je na objavu pristupnice dr. Miovića Ivica Ban.

– Neka se svi izvornici, a ne scanovi, pristupnica svih članova Osnivačke skupštine daju na uvid javnosti, pa će se onda jasno vidjeti tko ovdje laže i krivotvori, a tko govori istinu… Ono što ja osobno mogu sa sigurnošću potvrditi je da mi je dr. Mladen Miović prije navedenog 11. travnja izrazio svoju želju da pristupi udruzi Dubrovnik Regija, što gđa. Ivana Žuvela Kalina vrlo dobro zna, pošto je baš ona 13. travnja u Facebook chatu predložila "da mi jednoga dr. Miovića predložimo za Malo vijeće" (ovo su njene riječi iz tog chata, koje mogu dobiti na uvid u elektroničkom izvorniku novinari koji to budu željeli osobno provjeriti) – navodi dalje Ban. 

Od Ivane Žuvele Kaline Ban traži objašnjenje, „zašto je kao član Verifikacijskog i Izbornog povjerenstva na Osnivačkoj skupštini dijelila pristupnice i dopuštala da se oni koji su se tek na Osnivačkoj skupštini upisali u članstvo upišu u birački popis i da im se omogući glasovanje?!“

– Kako i zašto je 78 nazočnih članova Udruge kako je to javno objavljeno na Osnivačkoj skupštini kod kasnijeg računalnog prijepisa rukom pisanih izvornika zapisnika i izvješća naraslo na 88 članova?! Neka izvoli javnosti dati na uvid izvornike pristupnica svih navodno 88 nazočnih članova Osnivačkoj skupštini, rukom pisane izvornike zapisnika i izvješća sa Skupštine i glasačke listiće… a ako to ne može ili neće, onda bi se time trebale pozabaviti neke druge institucije… – zaključuje Ivica Ban.
 

Pročitajte još

[FOTO] DIVNA MLADOST Župljani i Konavljani primili sakrament potvrde

Dulist

Počinje isplata dječjeg doplatka za ožujak

Dulist

OD PONOĆI Počinje izborna šutnja!

Dulist