Aktualno

BALOM, PJESMOM, SRCEM Humanitarna folklorna priredba za Jakova Bulića

BALOM, PJESMOM, SRCEM Humanitarna folklorna priredba za Jakova Bulića

U velikoj športskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka subotu, 14. travnja 2018. u 20 sati održat će se humanitarna folklorna priredba za pomoć Župljaninu Jakovu Buliću.

Priredba će se održati u organizaciji KUD-a Marko Marojica, a bit će to ujedno i premijerni nastup novoosnovane veteranske sekcije KUD-a. Osim njih nastupit će svi članovi KUD-a Marko Marojica, od najmanjih do tamburaške sekcije. Kao gosti iznenađenja pristižu folkloraši Etno kluba Zagreb koji će uljepšati ovu večer svojim kontinentalnim pjesmama i plesovima.

Dan poslije, u nedjelju 15. travnja zajedničkim nastupom druženje će završiti u ispred Crkve sv. Vlaha s početkom u 11 sati.

Voditelj Etno kluba Zagreb je gospodin Nenad Breka, umirovljeni plesač Nacionalnog folklornog ansambla Lado, koreograf i dugogodišnji prijatelj i suradnik KUD-a Marko Marojica. Iz tog prijateljstva se i rodila ideja za zajednički nastup, kako ističu.

Umjesto ulaznica moći će se donirati dobrovoljni prilog. Sav iznos bit će predan obitelji Jakova za pomoć pri liječenju. Jakov je prije tri godine doživio mozdani udar. Bio je aktivan član Moto kluba Nomadi iz Župe dubrovačke, bivši hrvatski branitelj te redoviti dobrovoljni donator krvi pri Crvenom križu.

– Čovjeku, koji je uvijek pomagao drugima sada treba naša pomoć. Odazovite se na koncert, uživajte u balu, pjesmi i zvucima iz svih krajeva Lijepe naše, te dobrovoljnim prilogom podržite našu folklornu priredbu – poručili su iz KUD-a.

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist