Aktualno

Baldu Pušiću ovlaštenje za poslove predstojnika

Ured državne uprave DNŽ

Baldo Pušić i dalje će, po ovlaštenju Vlade RH obavljati poslove predstojnika Ureda državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Sve naravno do provedbe raspisanog javnog natječaja za dužnost predstojnika. Odluku je za sve urede državne uprave donijela Vlada na zatvorenom diejlu sjednice.

Tako su osobama, koje je Vlada RH ovlastila za obavljanje poslova predstojnika ureda državne uprave u županijama, ali im ističe rok od šest mjeseci, s danom 5. siječnja 2013. godine, ponovo dana ovlaštenja za obavljanje navedenih poslova, do provedbe raspisanog javnog natječaja, a najduže na vrijeme od šest mjeseci.

Tako je Katarini Belec dano ovlaštenje za obavljanje poslova predstojnika Ureda državne uprave u Zagrebačkoj županiji, Đurđi Barić Dakić u Krapinsko-zagorskoj županiji, Kati Lerotić u Sisačko-moslavačkoj županiji, Željku Spudiću u Karlovačkoj županiji, Ljerki Jović-Mikor u Varaždinskoj županiji, Branki Saks u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, Veri Pajalić u Primorsko-goranskoj županiji, Katarini Boljevčan u Virovitičko-podravskoj županiji, Đurđi Babić u Požeško-slavonskoj županiji, Mirku Vilajtoviću u Brodsko-posavskoj županiji, Ivi Gregovu u Zadarskoj županiji, Ivanu Plaščaku u Osječko-baranjskoj županiji, Editi Grubišić u Šibensko-kninskoj županiji, Goranu Bošnjaku u Vukovarsko-srijemskoj županiji, Veljanu Radojkoviću u Splitsko-dalmatinskoj županiji, Baldu Pušiću u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Branimiru Posavcu u Međimurskoj županiji.  

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist