Natrag
26.3.2019 11:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Baldo Kovačević dobitnik povelje SSSH-a

24.4.2012 @ 17:03 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Temeljem prijedloga Odbora za dodjelu nagrade SSSH-a „Srce sindikalne solidarnosti u 2012. godini“, Predsjedništvo Vijeća SSSH-a

na sjednici, održanoj 12. travnja, donijelo je odluku o dodjeli glavne nagrade (kristalne vaze i povelje) Milanu Nožiniću, glavnome sindikalnome povjereniku Sindikata graditeljstva Hrvatske u sindikalnoj podružnici „Tehnika“ Zagreb.

Među dobitnicima povelje je i jedan dubrovački sindikalac, povjerenik SSKH u sindikalnoj podružnici Libertas-Dubrovnik d.o.o. Baldo Kovačević.

Povelju su dobili i Ivan Blažević, predsjednik Sekcije mladih SSSH i Sekcije mladih STUH-a, Stjepan Gradiček, povjerenik EKN-a u sindikalnoj podružnici „Knauf Insulation“ Novi Marof,  d.o.o., Gordana Lukač Koritnik, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova u mandatu 2003.-2011., Mira Marović, sindikalna povjerenica SPVH u sindikalnoj podružnici Slavijatrans Petrinja d.d., Željko Obrubić, sindikalni povjerenik STH u sindikalnoj podružnici Pan trgovina d.o.o. Đakovo, Ljiljana Šaban,sindikalna povjerenica SSKH u sindikalnoj podružnici Komunalac Samobor i Neta Žiković, predsjednica SUH-a u Podružnici Pula.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana