Zanimljivosti

Bal Rotary kluba za biskupijski Caritas

Rotary klub Dubrovnik u subotu organizira Rotary bal u hotelu Hilton Imperial sa ciljem prikupljanja sredstava za nabavku medicinske opreme za Caritas Dubrovačke Biskupije.

Bal se organizira za 120 uzvanike, članove Rotary kluba Dubrovnik, članove Innerwheel kluba Dubrovnik te njihove goste, a uzvanike će zabavljati Nina Badrić. Nakon Bala Rotary klub organizira i Božićni koncert u Dominikanskom samostanu 20. prosinca 2013. Godine sa početkom u 20:00 sati za sve građane grada Dubrovnika. Na koncertu će nastupati Dubrovački Simfonijski orkestar, Mješoviti zbor Libertas, violonistica Đana Kahriman i klapa Ragusa Vecchia, a izvoditi će se božićne pjesme. Koncert će prenositi Radio Dubrovnik, a cilj je nastavak prikupljanja sredstva za Caritas Dubrovačke Biskupije za kupnju medicinskih pomagala. Naime za Rotary pokret diljem svijeta ova je rotarijanska godina posebna jer je Sveti otac i poglavar katoličke crkve Papa Franjo počasni član najstarijeg i najvećeg argentinskog Rotary kluba Buenos Aires. Počasno mu je članstvo dodijeljeno prije deset godina, kad je Papa Franjo prihvatio rotarijansku službu i visoku etičku ideju Rotaryja, slijedom toga Rotary klub Dubrovnik je odlučio ovu godinu većinu svojih donacija usmjeriti Caritasu Dubrovačke Biskupije.

Pročitajte još

MASLINA 2020. Danjel Sabadin šampion, a nagrađena i Zrinka Cvitešić

Dulist

DULIST PRVI DONOSI Obnovljena crkva sv. Mihajla otvara se 17. ožujka

Leona Rašica

ŠTO NAS ČEKA IDUĆIH MJESECI? Meteorolozi AccuWeathera ‘izbacili’ prognozu do ljeta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija