Natrag
20.2.2019 00:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Bal Rotary kluba za biskupijski Caritas

4.12.2013 @ 20:06 Nikša Miletić Zanimljivosti

Podijelite:

Rotary klub Dubrovnik u subotu organizira Rotary bal u hotelu Hilton Imperial sa ciljem prikupljanja sredstava za nabavku medicinske opreme za Caritas Dubrovačke Biskupije.

Bal se organizira za 120 uzvanike, članove Rotary kluba Dubrovnik, članove Innerwheel kluba Dubrovnik te njihove goste, a uzvanike će zabavljati Nina Badrić. Nakon Bala Rotary klub organizira i Božićni koncert u Dominikanskom samostanu 20. prosinca 2013. Godine sa početkom u 20:00 sati za sve građane grada Dubrovnika. Na koncertu će nastupati Dubrovački Simfonijski orkestar, Mješoviti zbor Libertas, violonistica Đana Kahriman i klapa Ragusa Vecchia, a izvoditi će se božićne pjesme. Koncert će prenositi Radio Dubrovnik, a cilj je nastavak prikupljanja sredstva za Caritas Dubrovačke Biskupije za kupnju medicinskih pomagala. Naime za Rotary pokret diljem svijeta ova je rotarijanska godina posebna jer je Sveti otac i poglavar katoličke crkve Papa Franjo počasni član najstarijeg i najvećeg argentinskog Rotary kluba Buenos Aires. Počasno mu je članstvo dodijeljeno prije deset godina, kad je Papa Franjo prihvatio rotarijansku službu i visoku etičku ideju Rotaryja, slijedom toga Rotary klub Dubrovnik je odlučio ovu godinu većinu svojih donacija usmjeriti Caritasu Dubrovačke Biskupije.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana