Natrag
16.2.2019 06:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Bačić: Zaslužio sam pobjedu!

17.4.2012 @ 14:24 Dulist Politika

Podijelite:

Glavni tajnik HDZ-a, nekadašnji ministar graditeljstva Brano Bačić jedna je od dvojice kandidata za predsjednika županijskog HDZ-a.

Za duList Bačić objašnjava svoju kandidaturu:
– Nakon što je utvrđeno da je Frano Matušić odustao od kandidature za predsjednika, u razgovoru s brojnim predsjednicima općinskih i gradskih organizacija, kao i s gradonačelnicima i načelnicima, a posebno sa županom Nikolom Dobroslavićem, odlučio sam se kandidirati za predsjednika županijskog odbora, te sam upravo od njih i dobio potporu. Tu sam potporu doživio kao priznanje našoj dosadašnjoj suradnji i u ljudskom i profesionalnom smislu.

Naime, značajno sam sudjelovao u kreiranju politike županijskog odbora, jer sam njegov član odnosno potpredsjednik od osnivanja 1993. godine. Bio sam i nositelj zajedničke koalicijske liste na proteklim lokalnim izborima za županijsku skupštinu. Na tim smo izborima odnijeli apsolutnu pobjedu,  što je s našim kandidatom Nikolom Dobroslavićem omogućilo osvajanje vlasti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji nakon punih 12 godina. Svakako da je ta činjenica bila jedan od razloga i moje kandidature i podrške koju sam dobio – ističe Bačić. Osvrnuo se i na kandidaturu Tea Andrića s kojim će se sučeliti u subotu u Orašcu.

– Kandidaturu Tea Andrića smatram dobrodošlom, i mišljenja sam da je za demokratizaciju stranke dobro imati više kandidata. Gospodina Andrića dobro poznajem, surađivali smo i u županijskom odboru, te ga cijenim i kao osobu. Ipak očekujem svoju pobjedu na izborima za predsjednika županijskog odbora, jer držim da sam svojim radom značajno doprinio pobjedama na županijskoj razini HDZ-a, a čiju je politiku provodio županijski odbor – govori Branko Bačić.

Kako je prokomentirao postojanje animoziteta između županijskog i gradskog odbora stranke pročitajte u tiskanom izdanju duLista već ove srijede.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana