Natrag
19.3.2019 09:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

BABIN KUK ‘Best of stand up show’ i posljednje projekcije u parku Maslinata za kraj ljeta

21.8.2018 @ 11:27 Dulist.hr dulist IN
7;7

Podijelite:

Dugo, toplo Ljeto u Valamaru nastavit će se i u ovom tjednu. Tako će sve okupljene na Trgu od fontane ovaj petak, 24. kolovoza do suza nasmijati Igor Drljo, Tihomir Paravina, Goran Vinčić i Ivica Lazaneo iz Studija Smijeha. Njihov ‘Best of stand up show’, na koji se ulaz neće naplaćivati, započet će u 21 sat, a svim posjetiteljima bit će osiguran i besplatan parking.

Igor Drljo (BiH) je u stand-up komediju ‘uletio’ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s ‘pravim’ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, ‘uštelio’ i počeo nastupati i izvan svog grada.

Kako sam kaže, Tihomir Paravina (Hr), objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit ‘u čemu je trik’ i ‘najradije bi nastup’ o okrenut kontra od publike kao dirigent, al´ onda bi mu se smijali iza leđa. Dosadilo mu je samo pričati pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada ne zna note ni glazbenu abecedu.

Goran Vinči
(Hr/Srb) je student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset i sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše.

Ivicu Lazanea (Hr) s Brača dubrovačka je publika već imala prilike upoznati prije desetak dana kada je također nastupao na Trgu od fontane, a ovaj je put za sve posjetitelje Babinog kuka pripremio potpuno novi program. Kako ga je publika odlično prihvatila, nada se da će doći po „novu dozu“.

Ovog tjedna prikazat će se i posljednje dvije filmske projekcije u sklopu Open Air Cinema projekta u parku Maslinata koje su tijekom čitavog ljeta dva puta tjedno besplatno uveseljavale, rastuživale i nasmijavale velike i male filmoljupce. U četvrtak s početkom u 21 sat prikazat će se animirani film Vau Vau zvijezda (sinkroniziran na hrvatski jezik), a u nedjelju s početkom u isto vrijeme biografska drama Jackie nominirana za tri Oscara s neponovljivom Natalie Portman u glavnoj ulozi.

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana