DuList IN

Avi Karabatić teško pala 4 mjeseca bez seksa

Avi Karabatić teško pala 4 mjeseca bez seksa

Starleti Avi Karabatić teško je pao povratak u stvarnost, nakon dvomjesečnog boravka u divljini Kostarike u prvom regionalnom celebrity 'Survivoru'.

Nije se seksala četiri mjeseca, pala je u depresiju i izgubila samopouzdanje te ide psihijatru, priznala je za 24sata.

– Naopaka sam, asimetrična. Čim mi je svaki dan isti, u depresiji sam. Imam gastritis pa mislim da mogu piti samo gemište. Zbog svega idem na psihoterapiju. Ponekad pijem tablete za smirenje. Laže svatko tko kaže da je nikad nije popio – rekla je Ava objašnjavajući da je iza nje teška godina u kojoj je između ostalog prekinula i s dečkom Špirom.

– U Kostariki na snimanju 'Survivora' upoznala sam strahove i pobijedila sebe – otkrila je starleta dodajući da se u divljini nije bojala životinja nego – ljudi.

Na sudjelovanje u 'Survivoru' pristala je, kaže, bez puno razmišljanja, a već u prvom danu shvatila je da je kao stvorena za preživljavanje.

– Da budem iskrena, kad sam krenula na put na Kostariku, uopće nisam znala što me čeka. Znala sam svoje ime i prezime i imala sam jedan kufer koji spremam za avanture i znala sam da idem pobijediti samu sebe i da idem u avanturu života. Napomenula bih da mi je to najljepše, da sam toliko sretna i ponosna što sam naučila nekakve druge vrijednosti u životu, da nije sve u materijalnom, što sam upoznala neke divne ljude i što sam napokon moralno izašla kao pobjednik jer pobijedila sam strah od tjelesnog koji sam imala – objasnila je starleta novinarima 24sata, te dodala kako je jako ponosna na sebe.

Avantura zvana 'Survivor' počinje se emitirati u ponedjeljak na RTL-u, a uz Avu Karabatić, u divljini  Kostarike od hrvatskih celebrity predstavnika 'preživljavaju' i riječka pjevačica Martina Vrbos, manekenka Aleksandra Grdić, Neven Ciganović, mama i kći, Mia Begović i Maja Lena Lopatny, te brat Nike Fleiss, mladi avanturist Sebastijan Fleiss.

 

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist