DuList PROMO

AVANT2GO Prvi smo isprobali ‘car sharing’, a vi ćete moći u subotu

AVANT2GO Prvi smo isprobali ‘car sharing’, a vi ćete moći u subotu

U subotu 29. veljače u Hotelu One Suite upoznajte i isprobajte kakav je osjećaj vožnje električnih automobila kao što su Tesla model S ili BMW i3.  Doznajte što je 100% električni car sharing, kako olakšava kretanje i štedi novac.

Slijede naši dojmovi ‘car sharinga’:

Dubrovnik je još jednom dokazao kako ide u korak sa svjetskim trendovima. Prvi je grad u Hrvatskoj koji nudi uslugu 100-postotnog električnog sustava ‘car sharing’. Riječ je o ekološkom konceptu zajedničkog korištenja električnih automobila, a DuList je za vas prvi isprobao uslugu ‘car sharinga’. Na prvu nas je izne­nadila jednostavnost procesa prijave. Naime, sve što vam je potrebno vaša je vozačka dozvola i – pametni telefon. ­

Jednostavno, ugodno i sigurno
Nakon što smo preuzeli aplikaciju Avant2Go, napravili smo registraciju te kreirali korisnički račun. Uz kratku pre­zentaciju potpisali smo članski ugovor te krenuli u zanimljivu vožnju. Jednostav­nim klikom na aplikaciju otvorile su se raspoložive lokacije. Kao našu početnu točku vožnje oda­brali smo Žičaru. Odlučili smo isprobati omiljenog limenog ljubimca mnogih Dubrovčana – Smart Fortwo.

Jednim klikom u aplikaciji otključali smo naš električni automobil te kroz vrlo ugodnu i gotovo nečujnu vožnju, stigli do odabrane Avant2Go lokacije – Luke Gruž. Cijena Avant2Go varira ovisno o modelu automobila i plaća se po minuti i kilometru pa je tako naša vožnja unutar od Žičare do Luke Gruž Smartom Fortwo iznosila 22 kune.


AVANT2GO VOZILA
Flotu od početnih 20 vozila čine 100-postotni električni automobili renomiranih svjetskih proizvođača kao što je Renault ZOE, Smart For­four i Fortwo te BMW i3


Nakon kratke prilagodbe vožnji elek­tričnog automobila odlučili smo se i za najdužu ‘car sharing’ vožnju do Zračne luke. Za tu priliku odabrali smo drugi automobil iz Avant2Go flote. Putem našeg pametnog telefona preuzeli smo i otključali BMW i3. Inače, riječ je o prvom serijskom vozilu s karoserijom proizve­denom od karbona. Do Zračne smo se luke vozili 30 minuta, odnosno 22 kilo­metra što nas je koštalo 127 kuna. Pored BMW-a, u ponudi Avant2Go voznog parka je i Renaultov ZOE koji bi nas za tu istu relaciju i kilometražu koštao 113 kuna.

Veliki plus – osiguran parking
Pored vrlo povoljne cijene, privukla nas je sigurnost i bezbrižnost u parkiranju koju ova usluga pruža.
S obzirom na preopterećenost pro­metne infrastrukture, usluga Avant2Go itekako može doći do izražaja na području grada Dubrovnika. Svoje kori­snike ponajprije rasterećuje od brige traženja mjesta za parkiranje kojeg u Dubrovniku kronično nedostaje. Par­king za automobile ‘car sharinga’ nalazi se unutar ograđenog prostora pa se sugrađanima ne oduzimaju njihova par­king mjesta.
Avant2Go uslugu je vrlo jednostavno koristiti. Samo je potrebno putem apli­kacije na pametnom telefonu odabrati lokaciju i vozilo te uživati u bezbrižnoj vožnji električnim automobilom. Za regi­straciju i dodatne informacije posjetite stranicu Avant2Go.

KAKO POSTATI ČLAN AVANT2GO USLUGE?

1. Registracija putem Avant2Go aplikacije

AVANT2GO Prvi smo isprobali ‘car sharing’, a vi ćete moći u subotu

2. Praktična prezentacija i potpis Članskog ugovora

AVANT2GO Prvi smo isprobali ‘car sharing’, a vi ćete moći u subotu

3. Otključavanje putem aplikacije i vožnja odabranog električnog vozila

AVANT2GO Prvi smo isprobali ‘car sharing’, a vi ćete moći u subotu

AVANT2GO LOKACIJE
Zračna luka Dubrovnik
Srebreno – One Suite Hotel
Luka Gruž
Lapadski stadion
Hotel Rixos
Javna garaža
Parking Žičara

PREDNOSTI SUSTAVA SUKORIŠTENJA AVANT2GO VOZILA
Jednostavnost

Ušteda
Raspoloživost 24/7
Ekološka prihvatljivost
Besplatno parkiranje
Kompletna usluga mobilnosti

 

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist