DuList IN

AVA KARABATIĆ SNIMA U GRADU PODNO SRĐA ‘Dubrovnik je obilježio moju karijeru’

AVA KARABATIĆ SNIMA U GRADU PODNO SRĐA ‘Dubrovnik je obilježio moju karijeru’

Ava Karabatić trenutno boravi u Dubrovniku. Od promocije popularne autobiografske knjige ‘Ja nomad’ promijenilo se, kako kaže – dosta toga. Živi u Beogradu i već četiri mjeseca obnaša dužnost glavne urednice na televiziji Tesla čiji je direktor Goran Đorđević. Za Dubrovnik kaže kako joj je jedan od najdražih gradova, uz njen rodni grad Split te Zadar gdje je završila fakultet. A što ju je pak sad dovelo u Dubrovnik? Naime, snima emisiju ‘S Avom o…’ u kojoj će govoriti o Dubrovniku, simboličnog naziva – ‘Libertas i sloboda’.

– Ovdje se živi, vreva je turista. Dubrovčani i dalje dokazuju kako su borci. Dubrovnik je obilježio moju karijeru. Uz Dubrovnik me vežu lijepe uspomene. Bila sam The Best Model Hrvatske 2007. godine i predstavljala Hrvatsku te bila druga pratilja na svjetskom izboru. Imam zaista dosta prijatelja ovdje, a jedno sam vrijeme živjela i radila ovdje. Tako u mojoj autobiografiji ‘Ja nomad’ nije izostavljen Dubrovnik – istaknula je te nam otkrila što će u svojoj emisiji otkriti gledateljima o Dubrovniku.

– Naglasak će biti na Gunduliću, Držiću, Boškoviću… Zatim ćemo poći do Kneževog dvora, ali i u Revelin kako bismo vidjeli što mladi rade, je li alkohol prevršio mjeru. A što je sloboda? Izabrala sam tu temu. Moramo vidjeti postoji li sloboda, granice slobode… Čovjek mora udovoljiti sebi – naglasila nam je Ava i naglasila kako je u svom poslu ‘bolesni profesionalac.’

– Moto naše televizije je na povijesti i tradiciji. U emisiji je naglasak na mojim putovanjima. Dosad smo putovali u Budvu, Zagreb… Različite su teme, nisu uobičajene… Dosad imam 12 autorskih emisija. Volim raditi u medijima, elokventna sam i oduvijek sam znala kako ću se baviti ovim poslom. Vidjela sam sebe u ovom poslu. U kratkom vremenu postala sam glavni i odgovorni urednik. Dobila sam slobodu u svom radu, kreativno sam – luda. Volim biti drukčija. Volim svoj posao. A kažu mi kako sam premršava. Nemam vremena – rekla je Ava i dodala što bi htjela raditi u budućnosti.

– Htjela bih napraviti jedan dobar prilog u zatvoru, s neuropsihijatrom. To planiramo raditi u Maroku, koji mi je jedan od najdražih gradova pošto sam veliki filmofil. Jedan od dražih filmova mi je Casablanca. Isto tako, htjela bih posjetiti Tibet i popeti se na Kilimandžaro – kazala je Ava i izrazila želju kako bi htjela napraviti prilog o nedavno preminulom Hugh Hefneru, čiji je magazin Playboy krasila čak tri puta. Isto tako, rekla je kako bi htjela napraviti intervju s – Kevinom Spacyjem.

Dodajmo, kako Ava, nakon uspjeha knjige ‘Ja nomad’, trenutno piše knjigu ‘Misterija 93’ i možemo je ubrzo očekivati na policama diljem regije.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović