Natrag
18.3.2019 17:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

AUTOTAKSI PRIJEVOZ Medović uskladila odluku prema preporukama Ministarstva, slijedi natječaj

4.4.2017 @ 10:38 Dulist Grad

Podijelite:

Povjerenica Vlade Nada Medović donijela je zadnjeg dana ožujka Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o autotaksi prijevozu na području i s područja Grada Dubrovnika. Ista je objavljena u Službenom glasniku Grada Dubrovnika broj 8./17, a na snagu stupa 8 dana od dana objave.
-Nastavno na započete aktivnosti u cilju provođenja javnog natječaja za podnošenje zahtjeva za izdavanje dozvole za obavljanje autotaksi prijevoza bilo je potrebno uskladiti Odluku o autotaksi prijevozu na području i s područja Grada Dubrovnika prema mišljenju i preporuci Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske.

Paralelno, Povjerenstvo za autotaksi prijevoz i nadležni Upravni odjel za poduzetništvo, turizam i more proveli su pripreme za raspisivanje natječaja za dobivanje dozvola za obavljanje autotaksi prijevoza na području i s područja grada Dubrovnika.

Izmjenama i dopunama Odluke prema preporuci Ministarstva ispunjen je posljednji preduvjet raspisivanju natječaja. Nakon stupanja Odluke na snagu Povjerenica Vlade natječaj će raspisati objavom u javnom glasilu, očekivano sredinom ovog mjeseca – navode iz Grada Dubrovnika.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana