Grad

AUTOTAKSI PRIJEVOZ Medović uskladila odluku prema preporukama Ministarstva, slijedi natječaj

Povjerenica Vlade Nada Medović donijela je zadnjeg dana ožujka Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o autotaksi prijevozu na području i s područja Grada Dubrovnika. Ista je objavljena u Službenom glasniku Grada Dubrovnika broj 8./17, a na snagu stupa 8 dana od dana objave.
-Nastavno na započete aktivnosti u cilju provođenja javnog natječaja za podnošenje zahtjeva za izdavanje dozvole za obavljanje autotaksi prijevoza bilo je potrebno uskladiti Odluku o autotaksi prijevozu na području i s područja Grada Dubrovnika prema mišljenju i preporuci Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske.

Paralelno, Povjerenstvo za autotaksi prijevoz i nadležni Upravni odjel za poduzetništvo, turizam i more proveli su pripreme za raspisivanje natječaja za dobivanje dozvola za obavljanje autotaksi prijevoza na području i s područja grada Dubrovnika.

Izmjenama i dopunama Odluke prema preporuci Ministarstva ispunjen je posljednji preduvjet raspisivanju natječaja. Nakon stupanja Odluke na snagu Povjerenica Vlade natječaj će raspisati objavom u javnom glasilu, očekivano sredinom ovog mjeseca – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ŠUICI: Ova kandidatura je vrijedno priznanje Vama osobno, ali i Gradu Dubrovniku

Dulist

RADOVI VRIJEDNI 100 TISUĆA KUNA Ulica od Maslinate dobila četiri nove pale

Dulist

PROVJERITE GDJE Sanitat noćas nastavlja sa zaprašivanjem komaraca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija