Crna kronika

Autom oborio dijete u Mokošici

Autom oborio dijete u Mokošici

Pretrčavajući kolnik u Mokošici još jedno dijete ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se u predvečerje ove nedjelje dogodila u ulici Bartola Kašića. Pritom je dobilo teške tjelesne ozlijede opasne po život.

Jučer, 25.rujna, oko 18 sati u ulici Bartola Kašića u Novoj Mokošici, dogodila se prometna nesreća, u kojoj je dijete – pješak zadobilo teške tjelesne ozljede opasne po život. Naime, 62-godišnjak je upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom iz smjera istoka prema zapadu, kada je u kočenju prednjim dijelom vozila udario u dijete koje je pretrčavalo kolnik navedene ulice. Nakon pružene liječničke pomoći u dubrovačkoj bolnici, dijete je sinoć prevezeno u splitsku bolnicu gdje je zadržano na daljnjem liječenju – javlja Marija Gjenero, glasnogovornica PU DNŽ.

Podsjetimo, u subotu je također teške tjelesne ozlijede u prometnoj nesreći zadobio sedmogodišnji dječak kojeg je na biciklu oborio talijanski motociklist ispod Zlatnog potoka. Sad je ponovno stradalo dijete u Mokošici i vrijeme je za alarm!

Ponovno apeliramo na sve vozače na oprez pri vožnji, počela je škola!

Također poziv svim roditeljima da ponovno sjednu i porazgovaraju s djecom o opasnostima i pravilima ponašanja na cestama.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist