Aktualno

Autom do Zagreba – duplo jeftinije!

Jedna od tema današnjeg kolegija gradonačelnika bila je i subvencioniranje cestarina za građane Dubrovnika koji putuju autocestom do Zagreba.

-Svi Dubrovčani koji će sljedeće godine putovati do Zagreba sljedeće godine dobit će osam puta, odnosno subvencije pedeset posto cijene cestarine za autocestu od Ploča do Zagreba. Svim građanima grada Dubronvnika koji putuju za privatne potrebe imat će pravo na te subvencije – rekao je gradonačelnik Vlahušić te dodao kako je ovo prva odluka i kako sve mora još jednom poći na Gradsko vijeće jer se mora dobiti suglasnost Hrvatskih cesta na Pravilnik.

-Moramo vidjeti kako će se to isplaćivati, a od Ministarstva prometa imamo suglasnost. Vidjet ćemo kako će se to razvijati, vjerojatno ćemo ići i na kombinacije do Splita i eventualno Rijeku, ali moramo vidjeti hoće li biti tehničkih problema na ulazima i izlazima – kaže Vlahušić.

Pročitajte još

PUŠILI I PILI U ZRAKOPLOVU Pri slijetanju u Podgoricu privedeno 13 pomoraca, među njima i četiri Hrvata

Dulist

Od ponedjeljka ponovno prometuje i Libertasova linija 17 A

Dulist

Maturanti proslavili svoj dan bez većih izgreda, policija i vatrogasci intervenirali kod Pomorske škole

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija