Natrag
23.2.2019 11:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Autom do Zagreba – duplo jeftinije!

27.11.2013 @ 12:43 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Jedna od tema današnjeg kolegija gradonačelnika bila je i subvencioniranje cestarina za građane Dubrovnika koji putuju autocestom do Zagreba.

-Svi Dubrovčani koji će sljedeće godine putovati do Zagreba sljedeće godine dobit će osam puta, odnosno subvencije pedeset posto cijene cestarine za autocestu od Ploča do Zagreba. Svim građanima grada Dubronvnika koji putuju za privatne potrebe imat će pravo na te subvencije – rekao je gradonačelnik Vlahušić te dodao kako je ovo prva odluka i kako sve mora još jednom poći na Gradsko vijeće jer se mora dobiti suglasnost Hrvatskih cesta na Pravilnik.

-Moramo vidjeti kako će se to isplaćivati, a od Ministarstva prometa imamo suglasnost. Vidjet ćemo kako će se to razvijati, vjerojatno ćemo ići i na kombinacije do Splita i eventualno Rijeku, ali moramo vidjeti hoće li biti tehničkih problema na ulazima i izlazima – kaže Vlahušić.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana