Natrag
25.3.2019 06:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Autobusi sele – na igralište!

12.10.2011 @ 11:11 Andrea Falkoni Račić Aktualno
2;2

Podijelite:

Libertas do petka mora riješiti problem gdje smjestiti autobuse. Tada, naime, ističe rok za premještaj autobusa sa zemljišta Atlantske plovidbe.

No, očito se odustalo od prostora Radeljevića pa se sad pošto po to žele autobuse izmjestiti u Gospino polje. I to na pomoćno nogometno igralište, koje ima zemljanu podlogu.

Igralište ipak većim dijelom nije u gradskom vlasništvu iako se njime, kako nam je rekao ravnatelj Javne ustanove Športski objekti Cvijeto Bratoš, koriste dva do tri puta godišnje, u vrijeme velikih kiša.

– Sagledavaju se sve tehničke i ostale mogućnosti kako bi se vidjelo je li to prostor koji bi mogao poslužiti za smještaj autobusa – rekao nam je kratko Cvijeto Bratoš o ovom slučaju.

A Športskim objektima je jutros stiglo Libertasovo pismo namjere o premještanju autobusa na to igralište, no s pismom su stigli i Libertasovi radnici koji su krenuli isti prostor, prije 'amena' Javne ustanove, čistiti.

Upravo to je izazvalo kako doznajemo veliku pomutnju jer do jutros o tome Upravno vijeće Športskih objekata nije sa situacijom bilo upoznato. Na brzinu su se doznajemo sastali, i eto načelno, izgleda odlučili sagledati sve mogućnosti.

No, rok im je prekratak, tek do petka kada će se valjda sve iskristalizirati.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana