DuList IN

AUDICIJA U PRIDVORJU KUD Stjepan Radić upisuje nove članove

KUD “Stjepan Radić” u nedjelju, 19. siječnja 2020. u Domu kulture u Pridvorju, s početkom u 18:00 sati, vrši upis članova u sekcije KUD-a.

U KUD-u djeluje plesna sekcija, koja upisuje članove u dva uzrasta: djeca od prvog do četvrog razreda, i djeca od četvrtog do osmog razreda. Također, u KUD-u djeluje i glazbena sekcija, a nove članove upisivat će za instrumente gitara, mandolina i lijerica. Djeca predškolske dobi također mogu postati članovi KUD-a, a za njih će se tokom godine organizirati posebne aktivnosti primjerene njihovoj dobi.

KUD “Stjepan Radić” imao je izuzetno uspješnu 2019. godinu, koju je obilježio iznimno bogati program, iz kojeg se posebno izvadajaju manifestacije “Proljeće pri Dvoru” i “Pjesme s Urjaka”, koje su organizirane u Pridvorju, kao i sudjelovanje na Vinkovačkim jesenima, u svojstvu službenog predstavnika dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

Josipa Lisac stigla na Ultime i poručila: ‘Danas sam luda…’

Dulist.hr

KAKO SE MAŠKARAVAJU NAŠI POZNATI? Kreativnim maskama i originalnim idejama čuvaju duh karnevala

Dulist

Male maškare na Grudi oduševile i staro i mlado

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija