Natrag
19.4.2019 04:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

ATLETIKA Ante Živković pobjednik utrke ‘Pozdrav Domovini’

4.8.2015 @ 22:59 Dulist Sport

Podijelite:

Atletičar AK Dubrovnik Ante Živković sudjelovao je u nedjelju, 2. kolovoza, u brdsko-biciklističkoj utrci pod nazivom “Uspon na Dinaru – Oluja 95”, te u 4. atletskoj utrci “Pozdrav Domovini” održanoj u Zadru u kojoj je osvojio prvo mjesto i postavio novi osobni rezultat dok je u brdsko-biciklističkoj utrci osvojio osmo mjesto u konkurenciji od 50 natjecatelja rekreativaca.

Brdsko-biciklističku utrku pod nazivom “Uspon na Dinaru – Oluja 95” u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, dana hrvatskih branitelja i 20. obljetnice VRO Oluja organizira Biciklistički klub Adrion Oros. Prije početka utrke, kod Spomenika pobjede Oluja 95 na glavnom kninskom trgu položeni su vijenci i održana minuta šutnje za sve poginule branitelje.

Start utrke duge 17 kilometara bio je na 260 metara nadmorske visine, te usponom od 830 metara natjecatelji su biciklirari do cilja koji se nalazi na 1075 metara nadmorske visine. U ovoj utrci Ante Živković osvojio je osmo mjesto u konkurenciji od 50 natjecatelja u kategoriji rekreativaca.

Istog dana Živković je nastupio i u 4. atletskoj utrci “Pozdrav Domovini” održanoj u Zadru. Stazu dugu šest kilometara Ante Živković je istrčao za 20:46:52 te tako popravio prošlogodišnji rekord staze, kojeg je postavio Nijemac Ricki Makowitschka, za 24 sekunde.

Tekst i foto: AK Dubrovnik

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana