Natrag
22.3.2019 15:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Atlantskoj plovidbi Nagrada Zagrebačke burze

13.12.2013 @ 11:47 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Na svečanoj dodjeli Nagrade Zagrebačke burze za 2013. godinu u zagrebačkom Hypo centru u četvrtak, 12. prosinca, Atlantska plovidba d.d. dobila je nagradu u kategoriji dionice s najvećim porastom cijene ove godine.

U ime Društva nagradu je preuzeo član Uprave za financije Duško Vladović-Relja, istaknuvši da je u okolnostima izuzetno nepovoljnima za brodarske kompanije Uprava Atlantske plovidbe izrazite napore ulagala u operativno vođenje flote i iznalaženje što povoljnijih oblika njene komercijalne eksploatacije, ali isto tako i u obnavljanje i modernizaciju brodova, smatrajući da se na takav način djeluje najbolje u interesu njenih sadašnjih i budućih dioničara.

– S radošću smo pratili rast cijene dionice Atlantske plovidbe, koji je zasigurno i nagrada i poticaj brižnom odnosu svih zaposlenika Društva, kao i znak postupnog izlaska iz krize globalnog gospodarstva te vjere investitora u stabilno poslovanje tvrtke – kazao je tom prilikom Vladović-Relja.

Inače, Odbor za Nagrade Zagrebačke burze odlučio je o nagradama u ukupno sedam kategorija, razmatrajući objektivne, statističke kriterije, ali i ukupan doprinos edukaciji i razvoju domaćeg tržišta kapitala: 1. Dionica s najvećim prometom; 2. Dionica s najvećim porastom cijene; 3. Dionica s najvećim porastom prometa; 4. Član godine; 5. Nagrada Akademije Zagrebačke burze za izuzetan doprinos edukaciji o tržištu kapitala; 6. Nagrada za izuzetan doprinos razvoju tržišta kapitala; i 7. Dionica godine prema izboru javnosti.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana