Aktualno

Atlantskoj plovidbi Nagrada Zagrebačke burze

Atlantska plovidba

Na svečanoj dodjeli Nagrade Zagrebačke burze za 2013. godinu u zagrebačkom Hypo centru u četvrtak, 12. prosinca, Atlantska plovidba d.d. dobila je nagradu u kategoriji dionice s najvećim porastom cijene ove godine.

U ime Društva nagradu je preuzeo član Uprave za financije Duško Vladović-Relja, istaknuvši da je u okolnostima izuzetno nepovoljnima za brodarske kompanije Uprava Atlantske plovidbe izrazite napore ulagala u operativno vođenje flote i iznalaženje što povoljnijih oblika njene komercijalne eksploatacije, ali isto tako i u obnavljanje i modernizaciju brodova, smatrajući da se na takav način djeluje najbolje u interesu njenih sadašnjih i budućih dioničara.

– S radošću smo pratili rast cijene dionice Atlantske plovidbe, koji je zasigurno i nagrada i poticaj brižnom odnosu svih zaposlenika Društva, kao i znak postupnog izlaska iz krize globalnog gospodarstva te vjere investitora u stabilno poslovanje tvrtke – kazao je tom prilikom Vladović-Relja.

Inače, Odbor za Nagrade Zagrebačke burze odlučio je o nagradama u ukupno sedam kategorija, razmatrajući objektivne, statističke kriterije, ali i ukupan doprinos edukaciji i razvoju domaćeg tržišta kapitala: 1. Dionica s najvećim prometom; 2. Dionica s najvećim porastom cijene; 3. Dionica s najvećim porastom prometa; 4. Član godine; 5. Nagrada Akademije Zagrebačke burze za izuzetan doprinos edukaciji o tržištu kapitala; 6. Nagrada za izuzetan doprinos razvoju tržišta kapitala; i 7. Dionica godine prema izboru javnosti.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist