Natrag
25.4.2019 07:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

Atlantska plovidba prodala dva broda, preuzela jednog i dubrovačku tvrtku

12.4.2017 @ 18:56 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Dana 05. travnja 2017.g. sklopljeni su Ugovorio prodaji m/b Libertas i m/b lmperial za ukupnu cijenu od 27 milijuna dolara, stoji u obavijesti koja je objavljena na stranicama Atlantske plovidbe. Kako navode, ugovori će stupiti na snagu nakon što kupci uplate jedan posto predujma, a dok će Imperial biti predan kupcima izmedu 01. lipnja i 15. srpnja 2017. Libertas će novim vlasnicima poći između 01. srpnja i 31. kolovoza ove godine.
Iz Atlantske plovidbe također navode kako su u luci Nantong, sukladno sklopljenom Ugovoru, završili preuzimanje pod puno komercijalno i tehničko upravljanje m/b Maple Glory, za vlasnika Northern Glory Limited iz Hong Konga. Radi se o brodu tipa handysize, nosivosti 32.480 tona. Također kako navode u odvojenoj obavijesti oni su od gospodina lvana Leja stekli šest posto poslovnih udjela u trgovačkom društvu Laus CC d.o.o. Dubrovnik, te je na taj način postali većinskim udjelničarem.
– Prije navedenog stjecanja Atlantska plovidba d.d. je imala 45% udjela u tom trgovačkom društvu, a nakon ovog stjecanja ima 51% udjela Laus CC d.o.o. Dubrovnik – navode iz AP-a

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana