Aktualno

Atlantska plovidba kreće s gradnjom poslovno-stambene zgrade na Batali

Atlantska plovidba kreće s gradnjom poslovno-stambene zgrade na Batali

Atlantska plovidba objavila je kako je nastupila pravomoćnost dvije građevinske dozvole, čime su se stekli svi preduvjeti za početak gradnje poslovno-stambene zgrade na Batali, na lokaciji bivše upravne zgrade dubrovačkog brodara.

Dozvole je, piše u obavijesti na Zagrebačkoj burzi, izdao Grad Dubrovnik, Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje 3. srpnja ove godine.

Lokacijske dozvole dobivene su, podsjetimo, u studenom 2018. godine, a tada smo pisali kako je na sjednici Nadzornog odbora održanoj 5. studenog 2018. donesena jednoglasna odluka kojom se Upravi Društva daje suglasnost da, u skladu s pravomoćnim lokacijskim dozvolama, nastavi razvoj i investiranje u nekretninski projekt na lokaciji bivše poslovne zgrade Društva (‘Ap Batala’).

Buduća poslovno-stambena zgrada visine 22 metra i s tri podzemne etaže imat će 8.621 metara kvadratnih nadzemne brutto razvijene površine i 4.649 m kvadratnih podzemne brutto razvijene površine. Procjenjuje se, pisali smo tada, da će po dovršetku Glavnog projekta zgrada imati ukupno 106 stanova i apartmana, 7 poslovnih prostora te 147 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži.

 

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist