Aktualno

Atlantska plovidba kreće s gradnjom poslovno-stambene zgrade na Batali

Atlantska plovidba objavila je kako je nastupila pravomoćnost dvije građevinske dozvole, čime su se stekli svi preduvjeti za početak gradnje poslovno-stambene zgrade na Batali, na lokaciji bivše upravne zgrade dubrovačkog brodara.

Dozvole je, piše u obavijesti na Zagrebačkoj burzi, izdao Grad Dubrovnik, Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje 3. srpnja ove godine.

Lokacijske dozvole dobivene su, podsjetimo, u studenom 2018. godine, a tada smo pisali kako je na sjednici Nadzornog odbora održanoj 5. studenog 2018. donesena jednoglasna odluka kojom se Upravi Društva daje suglasnost da, u skladu s pravomoćnim lokacijskim dozvolama, nastavi razvoj i investiranje u nekretninski projekt na lokaciji bivše poslovne zgrade Društva (‘Ap Batala’).

Buduća poslovno-stambena zgrada visine 22 metra i s tri podzemne etaže imat će 8.621 metara kvadratnih nadzemne brutto razvijene površine i 4.649 m kvadratnih podzemne brutto razvijene površine. Procjenjuje se, pisali smo tada, da će po dovršetku Glavnog projekta zgrada imati ukupno 106 stanova i apartmana, 7 poslovnih prostora te 147 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži.

 

Pročitajte još

NE IZLAZITE AKO NE MORATE Orkansko jugo, udari i do 145km na sat!

Dulist.hr

DONOSIMO RASPORED CISTERNI Evo gdje sve voda nije za piće

Dulist

UTORAK UZ OLUJNO JUGO Za dubrovačko područje izdano upozorenje!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija