Aktualno

Asistent prijavio Žužula DORH-u

Predsjednik Dubrovnik Iternational Universityja (DIU) i bivši ministar vanjskih poslova Miomir Žužul na meti je optužbi za rad na crno, a prema pisanju Indexa izgleda da je zaradio i kaznenu prijavu.

Naime, Žužula je Državnom odvjetništvu prijavio asistent DIU-a Ivo Capurso, čiju priču donosi spomenuti hrvatski portal, a uz rad na crno optužbe idu i u smjeru neisplata plaća asistentima i predavačima u zadnjih šest mjeseci.

Capurso je pred vršiteljem dužnosti općinskog državnog odvjetnika optužio Žužula da je od veljače do lipnja ove godine na privatnom Sveučilištu radio na crno uz neprestana obećanja kako će dobiti ugovor o radu, piše Index, dodajući kako je ugovor napokon i dobio u lipnju, ali do danas mu nije isplaćena niti jedna plaća.

Isti problem po tvrdnjama Capursa ima još najmanje osam njegovih kolega. Sa Žužulovog privatnog Sveučilišta opovporgavaju informacije kako se tako radi na crno, a jednako tako, donosi Index, nisu upoznati s činjenicom da su pod istragom Općinskog državnog odvjetništva u Dubrovniku.

Capursovu priču, ali i izjavu s DIU-a pročitajte ovdje.
 

Pročitajte još

Obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

NAKON NEGODOVANJA GRAĐANA Villa Dubrovnik se više ne hvali privatnom plažom

Dulist

Pomozimo našem sugrađaninu Ivici Šariću – Žiki u borbi s teškom bolešću

Dulist