DuList IN

‘ART OF YOUR MIND’ Tko ne bi htio poslušati što ovi kreativci imaju za reći?

'ART OF YOUR MIND' Tko ne bi htio poslušati što ovi kreativci imaju za reći?

Dani kreativnih i kulturnih industrija završili su ove subote programom ‘Art of Your Mind powered by PechaKucha, gdje su kreativci iz svih polja prezentirali ono u čemu su najbolji.

Kao i uvijek, ovo događanje privuče zanimanje mnogobrojne publike, baš kao i DKKI sami. Voditeljica je bila Iva Šulentić, a sudjelovali su PLACA – kolektiv za istraživanja o prostoru, Vedrna Benić, Ninoslav Kunc, Toni Šarić, Marija Popović, Marija Milovac, Antonia Rusković Radonić, Iva Ćurković Spajić, Irena Bastijanić, Dubravko Šimenc, Nikša Vlahušić te Dario Ševelj.

Naime ova četverodnevna manifestacija ima i edukativni i radni karakter, uz nekoliko kreativnih radionica i radionice razvojnog tipa za organizacije i institucije.

DKKI u suradnji s osnovnim i srednjim školama, a uz pomoć eminentnih osoba iz kreativnih/kulturnih industrija organizirala je kvalitetne radionice i zanimljiva predavanja namijenjena njihovom uzrastu i prilagođena njihovim interesima. Cilj ovih događanja jest otkriti učenicima šarolik i bogat svijet kulturnih i kreativnih industrija, kako bi se jednog dana lakše odlučili za profesionalno usmjerenje.

Publika je također uživala na izložbama, koncertima, tribinama, okruglim stolovima, predstavama, audio izvedbama…

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist