Natrag
24.6.2018 08:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘ART OF YOUR MIND’ Tko ne bi htio poslušati što ovi kreativci imaju za reći?

11.11.2017 @ 21:54 Zvonimir Pandža dulist IN
22;22

Podijelite:

Dani kreativnih i kulturnih industrija završili su ove subote programom ‘Art of Your Mind powered by PechaKucha, gdje su kreativci iz svih polja prezentirali ono u čemu su najbolji.

Kao i uvijek, ovo događanje privuče zanimanje mnogobrojne publike, baš kao i DKKI sami. Voditeljica je bila Iva Šulentić, a sudjelovali su PLACA – kolektiv za istraživanja o prostoru, Vedrna Benić, Ninoslav Kunc, Toni Šarić, Marija Popović, Marija Milovac, Antonia Rusković Radonić, Iva Ćurković Spajić, Irena Bastijanić, Dubravko Šimenc, Nikša Vlahušić te Dario Ševelj.

Naime ova četverodnevna manifestacija ima i edukativni i radni karakter, uz nekoliko kreativnih radionica i radionice razvojnog tipa za organizacije i institucije.

DKKI u suradnji s osnovnim i srednjim školama, a uz pomoć eminentnih osoba iz kreativnih/kulturnih industrija organizirala je kvalitetne radionice i zanimljiva predavanja namijenjena njihovom uzrastu i prilagođena njihovim interesima. Cilj ovih događanja jest otkriti učenicima šarolik i bogat svijet kulturnih i kreativnih industrija, kako bi se jednog dana lakše odlučili za profesionalno usmjerenje.

Publika je također uživala na izložbama, koncertima, tribinama, okruglim stolovima, predstavama, audio izvedbama…

Komentari

O autoru: Zvonimir Pandža


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana