Natrag
23.4.2019 04:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Arije pod maskama

17.2.2012 @ 0:21 Dulist dulist IN
22;22

Podijelite:

U okviru programa Dubrovačkih maškaranih festa, a u organizaciji udruge Dubrovnik Fest u četvrtak 16.veljače na programu je poseban koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra  pod nazivom Opereta Mix.

Posebno osmišljen repertoar opernih uvertira i arija . Opereta mix održan je u sklopu Dubrovačke maškarane feste ovog četvrtka u Kazalištu Marina Držića. Maškarani simfonijski orkestar pod ravnanjem maestra Vladimira Kranjčevića nastupio je uz istaknute soliste, sopranisticu Lidiju Horvat Dunjko, tenora Aljaža Farasina i baritona Ronalda Brausa.
Publika je imala prigode čuti segmente iz opere Rita, Gaetana Donizzetija, uvertiru i ariju iz opere Figarov pir Wolfganga Amadeusa Mozarta, Straussovog Šišmiša, napitnicu iz opere „Traviatta“ Giuseppe Verdija i druge poznate skladbe.

Maškarani program se nastavlja nastupom Albanskog nacionalnog cirkusa ovog petka u 18 sati na Stradunu. Atraktivni žongleri i akrobati, izvest će svoje vratolomije i zanimljive akrobacije pridonoseći karnevalskoj atmosferi u Gradu.

 

http://youtu.be/53bUvyW02eo

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana