Natrag
20.2.2019 04:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Apel komunalnim redarima u Mokošici

9.12.2012 @ 11:34 Baldo Marunčić Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Aktivisti iz udruge Eko Omblići uputili su apel komunalnim službama Grada Dubrovnika zbog neuređene zelene površine nakon davno završenih komunalnih radova ispred zgrade na adresi Marina Kneževića 2 u Mokošici.

– Žale nam se građani kako su na tom mjestu prije tri mjeseca gradski komunalci  izvodili popravke vodovodnih i otpadnih voda, ušli bagerima, slomili željeznu ogradu, posjekli nekoliko pitasfora i oleandra, iskopali ogromnu rupu. Nakon popravka cijevi, samo su malo poravnali zemlju i sve ostavili. Žale nam se kako su kontaktirali sve nadležne, od Gradskog kotara Mokošica pa do komunalnih službi. Svi su obećavali, ali se do danas nije ništa učinilo! – upozoravaju eko-aktivisti, koji su se odmah po dojavi zaputili na lokaciju i uvjerili kako je prostor nakon komunalnih radova ovog ljeta ostao neuređen.

– Zemlja se već rasipa uslijed kiše po skalinima, nije zasađeno zelenilo niti odnešeno iskrčeno  te je željezna ograda  koja je bila slomljena zbog ulaska bagera „provizirno“ zavezana trakama folije što je zaista nedopustivo i opasno s obzirom da tu prolaze djeca i ljudi! – ističu Eko Omblići.

– Zašto se ovaj prostor nakon komunalnih radova nije vratio u prvobitno stanje te zašto nisu reagirali komunalni redari Mokošice i Grada ? – pitaju se Eko Omblići u svom apelu kojeg potpisuje njihova voditeljica Jadranka Šimunović.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana