Natrag
18.7.2018 03:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

APEL EKO-OMBLIĆA Uredite zapuštenu Šumicu u Mokošici!

19.11.2017 @ 8:00 Dulist Vaše vijesti

Podijelite:

Eko-Omblići uputili su otvoreni zeleni apel iz Mokošice komunalnim i hortikulturnim službama grada u kojem traže da se konačno uredi njima draga, a trenutno zapuštena Šumica.

-‘Uredite zapuštenu Šumicu u Mokošici!’ poručuju u zadnje vrijeme naši najmlađi eko aktivisti Eko Omblići. A kako i ne bi kada je predivna Šumica u Novoj Mokošici u njezinom samom srcu već godinama zapuštena, iako u njoj rastu vrijedna stogodišnja stabla rogača, dubova, maslina i borova! Umjesto da se uredi u jedan lijepi zeleni gaj s drvenim klupama, vidikovcima, trim stazama gdje bi mogli doći uživati i veliki i mali stanovnici Mokošice, ona ovako stoji i stoji godinama zapuštena i još je prijetnja požarima ljeti (već je gorila nekoliko puta) – ističu Eko-Omblići.

-Molimo odgovorne i komunalne i hortikulturne službe Grada da poslušaju glas naših najmlađih eko aktivista Eko Omblića koji toliko željno zajedno sa ostalim Mokošanima čekaju uređenje zaboravljene i zapuštene Šumice! – kaže voditeljica Eko Omblića Jadranka Šimunović, na kraju citirajući kinesku narodnu poslovicu:

‘Svi su cvjetovi budućnosti u sjemenu sadašnjosti!’

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana