Natrag
26.3.2019 22:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ante Vlašić izabran za predsjednika Udruge ugostitelja Dubrovnik

23.3.2017 @ 11:34 Dulist Grad

Podijelite:

Na održanoj osnivačkoj skupštini Udruge ugostitelja Dubrovnik u utorak donesena je odluka da će prvih šest mjeseci udrugu voditi predsjednik Ante Vlašić.

Udruga ugostitelja Dubrovnik krovna je organizacija koja u svoje članstvo okuplja i obrtnike i trgovačka društva.  Osnovana Udruga za svoju svrhu i cilj ima okupljanje i zaštitu prava i interesa svojih članova, fizičkih i pravnih osoba, koji se bave ugostiteljskom djelatnošću na području Grada Dubrovnika, a i šire.  

Na osnivačkoj skupštini donesena je odluka kako će prvih šest mjeseci udrugu voditi predsjednik Ante Vlašić (predsjednik strukovne grupe ugostitelja pri Županijskoj Gospodarskoj komori) sa dopredsjednicima Nikolinom Farčić (predsjednicom Ceha ugostitelja) i Mislavom Garmazom, te tajnicom Udruge Dubravkom Škurla.

U Predsjedništvo su izabrani Niko Grljević, Maro Hajdarhodžić, Erih Kolak, Marijo Lapačina, Alisa Nenadić, Miho Obradović, Ana Obrvan, Alen Perišić, Toni Rilović, Ivica Tolja i Damir Tursunović

Istaknuli su kako je smisao udruživanja interesne skupine zajedničko komuniciranje i argumentirano raspravljanje. Tim bi se izbjeglo jednostrano donošenje  značajnih odluka koje bi mogle dugoročno negativno utjecati na poslovanje jedne od najvažnijih industrija RH. Ugostiteljstvo, kao sastavni dio gospodarstva i turizma, iznimno je bitno kako za proračun i njegove prihode, tako i za imidž Republike Hrvatske osobito u kontekstu turističke destinacije.

Kako su najavili, svojim će djelovanjem Udruga kontinuirano raditi na komunikaciji sa svim čimbenicima u odlučivanju kao i sa javnosti. Cilj je upoznati ih sa svim izazovima s kojima se danas susreću ugostitelji, kao i ostali u realnom sektoru, u obavljanju svoje djelatnosti. 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana